AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Mektup Arkadaşlığı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 12/08/2007 :  19:32:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bugünlerde unutulmuş bir iletişim aracıdır mektup. Aslında unutulmaktan çok günümüzün rahatlığı , iki-üç tıkla isteidğimizi yapma hevesimizden dolayı kullanımını kaybetmiştir. Kiminiz mektuba boşa harcanan vakit ya da bu çağda bi saçmalık olarak bakabilir; kiminiz ise eski mektupların tadını (bilemiyorum eskiden mektuplaşıyor muydunuz:D ) arıyor olabilirsiniz.

Düşündüm de bu sitede 2. söylediğim unsura uyan insanlar daha ağır basıyordur. Buradan kendimize mektup arkadaşı bulsak ya da karşılıklı mektuplaşabileceğimiz bir arkadaşlık kurabiliriz diye düşündüm.

------------------------------------

Aynı zamanda mektup arkadaşları olanlar varsa onları da merak ediyorum. Nasıl başladınız nasıl gitti? Foruma konu açmak mı daha faydalı arkadaş bulmada yoksa denize şişe içinde not bırakmak mı?

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 12/08/2007 :  20:50:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet aslında haklısın yani benim wardı ole bi arkadasim adapazarindan ama artik msn'ini werince gorusemez olduk mektup yoluyla sırf bole msn'den falan girince gorusuoruz iste ! cok haklısın ole bi arkadas bulsakk bu site icinde cok gusel olr ! belki bu mektuplar aykrateri'ne kadar gider :D:D:D
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 04/09/2007 :  23:56:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vardı zamanında, hala da vardır. mektup güzeldir, hele kartpostal atmanın tadı daha başkadır, kartpostal almanın da (:
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 05/09/2007 :  10:21:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdiye kadar aldığım 6 kartpostal var ve hala saklıyorum. Nasıl diyim gördüğünde insanın içinde başka bi heyecan kaplıyor. Elektronik postalar, kısa mesajlar ... hepsi bi gün yer dolduğu için silinir; ama mektuplar ve kartpostallar hep saklanır.

Ben de bu konuyu bi mektup arkadaşı bulabilir miyim diye açmıştım ama pek de ilgi görmedi

Ne yak mektubun ucunu
Zarfı kapatırken yalnız

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 06/09/2007 :  11:05:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İsteyen varsa mektup atabilirim tabii daha dün yolladım iki tane. Tabii HASSOOO ile mektuplaşmak yerine kendinize yurtdışından birini bulun derim yabancı diliniz gelişir. Onun dışında kazık kadar herifleriz yani, 8 sene olmuş neredeyse ben OS'a geleli xD

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 06/09/2007 :  12:15:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada İngilizce ''Benimle mektup arkadaşı olur musun?'' gibi cümleleri kuramam ben. Her ne kadar lise 2'ye geçsem de ancak hal hatır sorabilirim

Ne yak mektubun ucunu
Zarfı kapatırken yalnız

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000