AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Okuyunca şaşırın - Karışık kelimeler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Artist İletim - 10/03/2004 : 20:28:39
Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arşaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamiatkadir. Geirsi taamen kamraşadır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir.

Anladınız mı? Alın size düzgünü.

Cambridge Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, bir kelimedeki harflerin hangi sırada dizildiklerini değil, ilk ve son harflerin doğru yerde olmaları önem taşımaktadır. Gerisi tamamen karmaşadır ve yine de sorunsuz olarak okunabilir.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mj İletim - 05/03/2006 : 21:39:31
alıntı:
Artist tarafından yazılan:

mj abi senin mesleğin veye okul durumun ne herşeye çare üretiyosun kuş giribiyle ilgili açılan konuda bir sürü bilimsel şey söyledin merak ettim şimdi burdada böyle yazınca?

bilimsel konuşmak boş konuşmaktaan iyidir be kardeşim..

bilim her derde deva..
Turgay Atacan İletim - 05/03/2006 : 21:31:59
Valla major hocam ne diyim var böyle 1-2 numunelik arkadaş ama ne yaparsın?Elimden geldiğince onları kırmadan uyarmaya çalışıyorum.Biraz gelişme gösteriyorlar bu ara ama nazar değmesin
_KibarCellad_ İletim - 05/03/2006 : 20:49:32
telefonda banada aynen böle kısaltarak msj atıolar okurken 1 kelimeyi anlamıorum..arkadaşa geçen msjda ne yazdın okuyamadım die de msjda atamam..kafayı yiyorum.MSJLRI DRU YZN ULA !
major İletim - 05/03/2006 : 16:38:05
alıntı:
Turgay Atacan tarafından yazılan:
Tamamen katılıyorum |KRONDOR| hocam.Msn'de biri bir şey yazıyor,ben daha cevap yazana kadar adam kaptırmış gitmiş ya bi dur diyorum,şu sesli harfleri yazsan ne olur?Böyle daha rahat oluyormuş.Örneğin;
N'aber=nbr
Bye=by(hadi neyse diycem ama bir 'e' fazla yazsan ne olur
ltf=lüten
snr ar bn ltfn=Sonra Ara Beni Lütfen(Bu ne abi ya)

Hocam senin arkadaşlarda bir sorun var bence :).
ltf değilde ltfn yazıyorum mesela. Sonuna n konulduğunda daha anlaşılır oluyor. snr ar bn ltfn - bu arkadaşta zaten başka bir boyuta geçmiş anlaşılan. Ben de onun yerine şunu yazarım snra ara bni ltfn...

Ama gnl olrk frmlrda ve msnde nrml yzmya dkkt edyrm :D :P
RealBetmen İletim - 05/03/2006 : 14:40:27
AOBV!!!

0.03 Snitz Forums 2000