|
Yazar |
Konu  |
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 10/03/2004 : 20:28:39
|
Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arşaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamiatkadir. Geirsi taamen kamraşadır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir.
Anladınız mı? Alın size düzgünü.
Cambridge Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, bir kelimedeki harflerin hangi sırada dizildiklerini değil, ilk ve son harflerin doğru yerde olmaları önem taşımaktadır. Gerisi tamamen karmaşadır ve yine de sorunsuz olarak okunabilir. |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/03/2004 : 14:30:07
|
Hyaret bir sey yhau. Hkakaten ilngic. Acbaa bu yazi analislir odlu mu? Becne omladi... |
 |
|
aardc
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 11/03/2004 : 15:22:49
|
Hkaktn ilgç mynak bi şey ama oknuyo grcektn |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 11/03/2004 : 17:09:46
|
ehe hocam zorunuz ne yaw, tamam okurken anlaşılıyorda yazarken baya zorlanıyorsunuzdur , hatta bırakın harflerin yerinin değişik olmasını, aardc eksik harflerle yazmış yinede anlaşılıyor  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 11/03/2004 : 21:26:00
|
Gerçekten de anlaşılıyor ama yazması bayağı bir zor deneyim dedim ama yazamadım. |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273 |
İletim - 11/03/2004 : 21:57:59
|
iglniç hkkaaetn |
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|