AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 HERKES BURAYA.. Korsana Hayır..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BuTcHeR İletim - 08/03/2005 : 13:48:06
K-O-R-S-A-N-A H-A-Y-IR......

Korsana hayır diyoruz.. Neden çünkü kimsenin hakkını, alın terini istemiyoruz. Eğer sanatcılarımız, oyuncularımız kazanırsa bize tekrar güzel şeyler yapabilirler.
Ama özellikle müzikle uğraşan sanatcılarımız. Bir anda çok para kazanmak istiyor benimde en çok sinirimi bozan şey bu.. Kardeşim mademki korsana son vermek istiyosun fiyatlarını aşağıya çek ki kimse korsan cd veya kaset almasın dimi.. Malesef kişi başına milli geliri aylık 200 milyon TL olan bir ülkede 7-12 milyon TL fiyata cd ve kaset satılıyor. Adam koca bir gün çalışacak ve anca senin kasetini alabilecek para kazanacak.
Fiyatları çok değil be kardeşim 5 milyona indirseler yarı yarıya korsan olayı azalır. Bir cd nin taş çatlasa maliyeti 500 bin Lira, siz hesaplayın adam 500.000 kaset satsa en kötü ihtimal 2 trilyon para kazanın. Bunun yanında konserler, tv programları falan filan paraya para demezsin. Malesef aç gözlülük yapılıyor.
Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CANPOLATALEMDAR İletim - 22/04/2005 : 23:27:14
Bende korsana hayır diyorumda;herkesin bütçesi farklı ve orjinallerin fiyatları el yakıyor.10 milyon filan olsa kesin hep orjinal alırım
Karakartal312 İletim - 22/04/2005 : 18:49:22
Her ne kadar pahalı olsa da korsan almamak lazım. Ben şahsen buna özen gösteriyorum ve ben de KORSANA HAYIR diyorum
Soldier İletim - 17/04/2005 : 17:34:09
Bence de yani orjinallerin bu kadar fazla olması insanı caydırıyor.
Himanchig İletim - 06/04/2005 : 19:20:50
Kim tutar seni , yürüüüüü ,,,
fatih52 İletim - 06/04/2005 : 19:16:15
HELAL OLSUN SANA

0.03 Snitz Forums 2000