|
Yazar |
Konu  |
BuTcHeR
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 08/03/2005 : 13:48:06
|
K-O-R-S-A-N-A H-A-Y-IR......
Korsana hayır diyoruz.. Neden çünkü kimsenin hakkını, alın terini istemiyoruz. Eğer sanatcılarımız, oyuncularımız kazanırsa bize tekrar güzel şeyler yapabilirler. Ama özellikle müzikle uğraşan sanatcılarımız. Bir anda çok para kazanmak istiyor benimde en çok sinirimi bozan şey bu.. Kardeşim mademki korsana son vermek istiyosun fiyatlarını aşağıya çek ki kimse korsan cd veya kaset almasın dimi.. Malesef kişi başına milli geliri aylık 200 milyon TL olan bir ülkede 7-12 milyon TL fiyata cd ve kaset satılıyor. Adam koca bir gün çalışacak ve anca senin kasetini alabilecek para kazanacak. Fiyatları çok değil be kardeşim 5 milyona indirseler yarı yarıya korsan olayı azalır. Bir cd nin taş çatlasa maliyeti 500 bin Lira, siz hesaplayın adam 500.000 kaset satsa en kötü ihtimal 2 trilyon para kazanın. Bunun yanında konserler, tv programları falan filan paraya para demezsin. Malesef aç gözlülük yapılıyor. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum... |
"İlim İlim Bilmektir, İlim Kendin Bilmektir, Sen Kendini Bilmezsen, Bu Nice Okumaktır." YUNUS EMRE |
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 09/03/2005 : 21:28:27
|
Ben de hayır diyorum ama fiyalarla resmen korsana yönlendiriyorlar.Bu yüzden,az oyun alıp,orjinal ve kaliteli alıyorum.Herkese de bu şekilde tavsiye ederima ama bu fahiş fiyatlara daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum! |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 11/03/2005 : 16:04:54
|
Yeni çıkmış orjinal bir oyun almaktansa, 50 tane korsan oyun alınabilir. Ben de korsana karşıyım ama bir yere kadar... |
 |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 11/03/2005 : 18:13:50
|
Evet fiyatlar biraz fazla bence de...eXpert'e katılıyorum ama piyasa'da öyle iyi oyun var ki! |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/03/2005 : 18:18:46
|
oyun fiyatları düşmedikçe korsanın sonu geleceği yok. ama bir yandan da oyun üreticilerini de düşünmek lazım. 3d grafik tasarımlı bir oyunu yapmak gerçeten çok zor bir iş. koskoca firma 1-2 senesini ayırıyor bir oyunu yapabilmek için. ve bu oyun yapılıdığı süre içinde ise ne paralar harcanıyor. oyun yapımcıları da kendilerince haklı ama. tüketici-üretici dengesinin sağlanması lazım. tabi bu tam olarak nezaman olur o da belli değil.... |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
oyuncu91
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 13/03/2005 : 16:48:14
|
Zorla Aldırıyorlar Ama Çok Pahalı Orjinal Oyun |
 |
|