|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 25/06/2007 : 18:18:25 ya mllet cevremdeki herkes bu oyunu bana inanılmaz övdü oyunun tarzı nasıl fln bi bahsetseniz türü konusu fln bahsederseniz başlayp başlamicaama karar werim çnkü arkadaşlarn anlattgndan hçbşe anlmdm |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|WOLF| |
İletim - 30/06/2007 : 22:39:34 ewt temmuzda europa çıkcak.istersen europayı oynarsın istersen çinliyi. |
ceberruh |
İletim - 30/06/2007 : 18:24:22 Yakında burada saydığınız bütün sistem değişecek merak etmeyin. Daha doğrusu "geliştirme" yapılacak. Ya da biraz daha karışık olacak da diyebiliriz. |
__KaaN__ |
İletim - 26/06/2007 : 19:40:36 Birde;
-LEvel kasması çok zor (KO ya oranla). -Özel güçlü itemler war (Örn: Seal of Star,Seal of Moon,Seal Of Sun gibi...)Diyelim 52 lik normal glavien war o Seal of Sun olsaydı o normal 52 lik glavie ile arasında dağlar kadar fark oluyor.Ve stallda satış fiyatı çok pahalı olur (Stall: Tezgah) -10 levelde ata binebiliyorsun.Tek kusuru Tek kullanımlık olması.Atında canı war ve canı 0 (sıfır) a inince ölüyor.Atlar levellerine göre değişiyor 10 levelde war 30 levelde war 45 levelde war bide 60 levelde war aralarında hızla ve can farkı bulunur. -20 levelde meslegini seçtiginde Thief(Hırsız) olunca yerde bulunun malları kaldırıp kaçıyorsun ve Bandit Den Return Scroll'una basıp Thiefçilik Ülkesine gidip malını satıyorsun. Eğer Trader(Kervancı) olursan şehirler arası mal taşıyıp para kazanıyorsun eğer mallarını yatırırsan herhangi bir thief sen malını tekrar kaldırmadan senin malını çalabilir. Eğer Hunter(Avcı) olursan Mal çalmaya kalkışan Thief(Hırsız) ları öldürüyorsun Bu meslegin kazancı yoktur ama genelde yüksek leveller zevk için yapar 20 den 35 e kadar hunterlik yapmak biraz yanlış gelir. -1m (100,000,000 gold) para werip köpek aldıysan onun belirli bir canı wardır eğer o canı 0 (sıfır) a indirirsen köpeğin ölür ve 50k (50,000gold) werip tekrar kaldırma fidanı alırsın. -Paso İNT werdiysen çarına ya sword yada Spear kullanacaksın değierleri de olabilir ama sword ve glavie ile daha fazla vurursun..
Off Benden Bu KaDaRr elimi hissetmiyorum...  |
-eL_Niño- |
İletim - 25/06/2007 : 21:51:15 En bilinen OnLine RPG olduğu için KO ile kıyaslayarak başlayayım:
KO'dan daha sağlam bi oyun, bende zamanında bi arkadaşım sayesinde başlamıştım (Kulakların çınlasın uleyn pala =]) -Oyun bi kere KO gibi açık dolu değil, bi tezgahtaki adama DC verdirme bugu var o kadar. Bir bug oluştuğu anda hallediyorlar. -KO gibi patch üstüne patch değil belirli hataları belirli aralıklarla tek patch içinde yolluyorlar kullanıcıya. -Oyuncu grafikleri daha iyi KO'ya göre.
-İnt ve Str oyuncu güç dağıtımı var. Atladığın her lvlde 1 Str 1 İnt olarak otomatik veriliyor, 3 adet puanda senin insafına bırakılıyor. -İnt çar magic skillerde daha üstün (O kadar fazla demeycler vurduğu oluyor ki ... :)). Str de hp küpü, element skillerde çok fazla + sı olmaz ama 60 lv ve ötesi yere inmesi nerdeyse imkansızdır. -Gleyv, Sıvord, Bıleyd, Sıpiır, Bov olmak üzere 5 çeşit silah var. Bunlar özellik olarak int veya str uyumlu silahlar. Kendi isteğine kalmış -Trade yöntemi var. Para kazanmak için yaratıklar yok. Ya yapılan etkinliklerde para topluycaksın ya da trade yapıcaksın. (ya da manyanga bot kurucaksın. Anladın sen onu :P) -Hırsız, Avcı ve Trader (Tüccar gibi bişi olması gerek Türkçesi) meslekler var. 20 lv olduğunda bu mesleklerden birini seçebilirsin. -Garment, Protector, Armor kıyafetler var. Bunlarda int & str ye göre giyilmesi gereken kıyafetler. -Biraz tuzlu bi fiyata kurt alabilirsin. Önce "yavru it" olarak hitab ettiğimiz ufacık bi şey oluyor, 30 lv de biraz büyüyor, 40 lvdede "kangal" adını alıyor :)
Şimdilik bi anda aklıma daha fazlası gelmedi. Merak ettiklerini sor öyle cevap verelim. Sitede benden daha çok bilgi sahibi kişiler var, ben cevap veremezsem onlar yanıtlandırır.
Başlamanı öneririm... |
|
|
|