|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
tonbalik |
İletim - 26/11/2009 : 17:31:57 Arkadaşlar aldığım duyuma göre bot sorununa çözüm geliyor! Silkroad'un yapımcısı olan Joymax şu an yeni bir program üzerinde çalışıyormuş ve bu program sayesinde serverlara botla girilemeyecek. Bu çözüm hem oyunda hızlı level atlamayı zorlaştıracak hem de servera girme problemini çözmede büyük bir adım atılmış olacak. Joymax, çalıştığından tamamen emin olmak için bunu hemen duyurmak istemiyormuş, ama bir şekilde bu sorunu halledeceklerine ve serverlara girişi kolaylaştıracaklarına eminim. Zaten geçen hafta web sitelerinde de botlarla ilgili bir duyuru yayınlamışlardı ve bot kullanımına karşı olduklarını, buna bir an önce çözüm aradıklarını belirtmişlerdi. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kirmizikarakan |
İletim - 22/12/2010 : 14:03:49 tmm ama eskisi gibi serverlere girmek icin saatlerce beklemeyecegiz, bu artik bitti. Tekrar olmaz. Gold botculara karsi da etkili calismaya basladilar bence, buda joymax icin bir artidir. |
Pallas |
İletim - 20/12/2010 : 23:42:58 Katılıyorum kim varki botsuz oynayan :) |
tonbalik |
İletim - 01/12/2009 : 22:26:21 Oyuna girmek yine sorun olur, çünkü büyük bir kitle oyuna geri döneceği için yine oyuna girmek zorlaşacak |
RoM3o |
İletim - 30/11/2009 : 13:33:24 Oyuna girmek sorun olmazsa premium satışlarındaki düşüşüde göze alamaz joymax =) |
tonbalik |
İletim - 30/11/2009 : 07:16:02 Ben şahsen öyle düşünmüyorum, evet elbette bir düşüş olacaktır ama serverlara girilemediği için oyunu oynamayı bırakan kitle geri döneceği için sorun olacağını sanmıyorum. |
|
|
|