|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Uruk-Hai |
İletim - 21/11/2007 : 22:59:33 Evet arkadaslar uzun bir aradan sonra , tekrar bu oyuna merhaba diyoruz...Oyun cok basit... Örnegin ben bir sey yazicam... siz de bu yazdigimi devam ettireceksin .. akliniza ne gelirse gelsin önemli degil ... bir hikaye gibi düsünün .. iyi eglenceler
Basliyorum :
Liza soguk ve yagmurlu bir günde evine dogru gitmektedir ... son 300 adimi kalmis iken , evinin bulundugu bir ara sokaga girmek üzere ilk adimini atar , adimini atmasiyla beraber gördügü sey karsisinda dona kalir ardindan bayginlik gecirir , kendine geldiginde ise... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tommys |
İletim - 26/10/2010 : 10:39:40 Bunlar aldırış etmez.Adanın kalbine giderler.Çarkı çevirirler ve kendilerini İstanbul'da bir dürümcüde bulurlar. |
Aytaç Koray Koç |
İletim - 14/10/2010 : 02:36:35 Vee Orkide'de ummadıkları bir manzarayla karşılaşırlar.. Kükürt kokusu her tarafı sarmıştır. Yerlerde can çekişen inekler ve kediler üzgünce sesler çıkarmaktadır. Elinde bıçağıyla zehirlenmiş inekleri kesmeye çalışan yaşlı bir teyze onları görünce korkup saklanır Vee...... |
tommys |
İletim - 25/09/2010 : 00:30:19 Kara Duman karşısında çaresiz kalmışlardır.Ama birden ortayatelefonundaki Ajdar şarkısıyla Jacob çıkar.Kara Duman'ın zayıf noktası Ajdar şarkısıdır.Kara Duman adanın dibine göçer.Ajdar onu çok pis etkilemiştir çünkü.:D Kahramanlarımız Orkide'ye giderler.Veeeeeeeeeee....... |
CrAzY_IVAN |
İletim - 19/09/2010 : 11:24:37 Ama Black Monster (Kara Duman) gelir. |
tommys |
İletim - 03/08/2010 : 01:43:00 Birden tekrar gökyüzü parlar.1945'e,Hiroşima'ya giderler.Parlama durmazsa Ben,Richard,Diğerleri üyeleri ve Ajan 47 ölecektir.Parlamayı durdurmak için Tommys,Max Payne ve Boğa Cevap Orkide İstasyonu'na gitmelilerdir.Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... |
|
|
|