AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 21/11/2007 :  22:59:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaslar uzun bir aradan sonra , tekrar bu oyuna merhaba diyoruz...Oyun cok basit... Örnegin ben bir sey yazicam... siz de bu yazdigimi devam ettireceksin .. akliniza ne gelirse gelsin önemli degil ... bir hikaye gibi düsünün .. iyi eglenceler

Basliyorum :

Liza soguk ve yagmurlu bir günde evine dogru gitmektedir ... son 300 adimi kalmis iken , evinin bulundugu bir ara sokaga girmek üzere ilk adimini atar , adimini atmasiyla beraber gördügü sey karsisinda dona kalir ardindan bayginlik gecirir , kendine geldiginde ise...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 22/11/2007 :  12:36:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
...bir hastanededir. Zira o daracık sokaktan hızla dönmeye çalışan çılgın bir motosikletli genç Liza'ya çarpmıştır. Bir bakar ki kendisine çarpan genç yanında bekliyor... "N'oldu bana?" der ve genç de...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/11/2007 :  16:56:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
liza yı bir apartmanın boşluğuna atar ve üstünü battaniye ile örter , tüm kanıtları yok ederken battal gazi çıkıverir ve...
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 22/11/2007 :  18:10:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Bırak uleyn kızı" diye atılır ve..

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 22/11/2007 :  19:09:37  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
...genç battal gaziyi bir güzel döver üstünede ayran içer.sonra gen lizayı evine götürür ,genç lizaya vurulmuştur ama belli edemez.lizada gence vurulmuştur.birgün evde otururken kapı çalar ikisi birden kapıya gider.kapıyı açtığında ikisi birden altına işer...
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 22/11/2007 :  21:18:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cünkü gelen jean claude van damme dir , tek hamlede battal gaziyi yere indirir , kizi alip kacirir, gittikleri yer bir dag evidir ... van damme liza ya asik oldugunu günlerdir onu takip ettigini , sonunda onu buldugunu anlatir , liza ise battal gaziyi sevdigini kendisini birakmasi gerektigini söyler , ama van damme dinler mi hic , neyse öyle böyle derken , aksam yemeklerinde bir tavuk yakalayip yerler , günler gecer liza van damme i tanidikca aslinda van damme in kendisine göre biri oldugunu anlar , battal gaziyi unutur , zaten ölmüstür coktan o hikaye bu ya ... artik dag evinden cikarlar ... Ingiltereye kacarlar , bir otele yerlesmek üzere Londra dan yola koyulurlar , otele geldiklerinde ise onlari bir sürpriz beklemektedir , resepsiyona kayit icin tam gidecekleri sirada...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000