AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 Spor Oyunları Genel
 [?] iss oynayanlarr

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cyberdal İletim - 19/06/2003 : 15:54:03
fifa serisinden sıkılıp da iss oynayan var mı ben oynuyorum eglenceli... herkese tavsiye ederim... lakin oyunun o hakemlerle bitmez... cok kolay kart cıkarıyorlar... özellikle arkadan sert ya da yumusak her hareket sarı kart... ama yan toplarla oynamayı seviyorsanız tam size göre
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
irdach İletim - 25/06/2003 : 15:52:45
düzeltme yapayım bu iss oyununun ps ve ps2 deki pro evolution soccer serisiyle hiçbir ilgisi yoktur.detaylı açıklama isteyenler eski forumun spor oyunları kapsamındaki iss 3 başlığı altınndaki açıklamamı okuyabilirler
cyberdal İletim - 22/06/2003 : 20:14:44
walla oyunun tusları "z" pas "s" ara pas "a" sut "e" depar "w" calım "x" uzun top... simdi bunlara bakınca üc sıra üzerinde tuslar e haliyle parmaklara kramp giriyo :)) ama dedigim gibi farklı bisey arayanlar icin deger... topun konumu fifa serisine göre daha gercekci gibi geliyo bana
huseyin_sanal İletim - 21/06/2003 : 12:49:45
Thakki1'e aynen katılıyorum. Yinede oynamak zevkli
thakki1 İletim - 21/06/2003 : 12:44:10
oyunu oynamadım ama genelde futbol, basketbol gibi oyunlarda konsoldan pc ye uyarlanan oyunlarda oynanabilirlik zor oluyor, winning elevenda olduğu gibi, psx de oynamak çok daha zevkli diye düşünüyorum
cyberdal İletim - 21/06/2003 : 11:47:41
acılımı international superstar soccer... aslında playstation oyunu... zaten oyunu actıgında belli oluyo... konami pc icin uyarlamayı uygun gördü... sadece milli takımlarla oynuyorsun... pes in ilk versiyonu... grafikleri fifa kadar yogun degil ama farklı bir seyler istiyosan denemeye deger...

0.03 Snitz Forums 2000