fifa serisinden sıkılıp da iss oynayan var mı ben oynuyorum eglenceli... herkese tavsiye ederim... lakin oyunun o hakemlerle bitmez... cok kolay kart cıkarıyorlar... özellikle arkadan sert ya da yumusak her hareket sarı kart... ama yan toplarla oynamayı seviyorsanız tam size göre
acılımı international superstar soccer... aslında playstation oyunu... zaten oyunu actıgında belli oluyo... konami pc icin uyarlamayı uygun gördü... sadece milli takımlarla oynuyorsun... pes in ilk versiyonu... grafikleri fifa kadar yogun degil ama farklı bir seyler istiyosan denemeye deger...
oyunu oynamadım ama genelde futbol, basketbol gibi oyunlarda konsoldan pc ye uyarlanan oyunlarda oynanabilirlik zor oluyor, winning elevenda olduğu gibi, psx de oynamak çok daha zevkli diye düşünüyorum
walla oyunun tusları "z" pas "s" ara pas "a" sut "e" depar "w" calım "x" uzun top... simdi bunlara bakınca üc sıra üzerinde tuslar e haliyle parmaklara kramp giriyo :)) ama dedigim gibi farklı bisey arayanlar icin deger... topun konumu fifa serisine göre daha gercekci gibi geliyo bana