|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| yunuslacin |
İletim - 01/01/2005 : 22:06:25 Microsorf Plus'u yükledim.Yüklenen oyunlardan hyper bowl'u (bowling oyunu) oynuyorum fakat 2. bölümü (pins of rome) geçemiyorum.üst üste 4 kez strike yaptım. 240 puan topladım ama yeni bölüm açılmadı.ne biçim oyunmuş. ulaşılması gereken hedef puanı göstermiyor. bende amaçsızca oynuyorum.gıcık oldum microsoft'a... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| yunuslacin |
İletim - 03/02/2005 : 22:35:52 Yav bi daa diyom shareware diil tam sürüm.Benim bilmek istediğim bu oyunu daha önce oynadıysan ikinci bölümü geçmek için ne yapmam gerektiği. |
| thumperest |
İletim - 03/01/2005 : 09:09:43 Tamam zaten o tanıtım CD'si. Onu full versiyon olarak açmak için internetten parayla ödemen gerek. Kopyalanıp herkeze dağıtılmasın diye güzel bir yöntem... |
| yunuslacin |
İletim - 02/01/2005 : 20:20:52 Yooo ben internetten felan indirmedim.Cd'si var bende.Yani demo kullanmıyorum.(Not:CD'yi parayla almadım, arkadaşım İBM'in bursadaki şirketinde çalışıyo. Ondan aldım,Orjin CD) |
| thumperest |
İletim - 02/01/2005 : 14:41:10 Normalde Plustaki oyunlar parayla satılıyor. o yüzden sendeki versiyon demo oyunları içeriyor. |
|
|
|