AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 Spor Oyunları Genel
 "Hyper Bowl" Yardım!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 01/01/2005 :  22:06:25  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Microsorf Plus'u yükledim.Yüklenen oyunlardan hyper bowl'u (bowling oyunu) oynuyorum fakat 2. bölümü (pins of rome) geçemiyorum.üst üste 4 kez strike yaptım. 240 puan topladım ama yeni bölüm açılmadı.ne biçim oyunmuş. ulaşılması gereken hedef puanı göstermiyor. bende amaçsızca oynuyorum.gıcık oldum microsoft'a...

JA RULE - FURİOS

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 02/01/2005 :  14:41:10  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Normalde Plustaki oyunlar parayla satılıyor. o yüzden sendeki versiyon demo oyunları içeriyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 02/01/2005 :  20:20:52  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yooo ben internetten felan indirmedim.Cd'si var bende.Yani demo kullanmıyorum.(Not:CD'yi parayla almadım, arkadaşım İBM'in bursadaki şirketinde çalışıyo. Ondan aldım,Orjin CD)

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 03/01/2005 :  09:09:43  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam zaten o tanıtım CD'si. Onu full versiyon olarak açmak için internetten parayla ödemen gerek. Kopyalanıp herkeze dağıtılmasın diye güzel bir yöntem...

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

yunuslacin
Üye

Turkey
İleti 171

İletim - 03/02/2005 :  22:35:52  Bilgileri Göster  yunuslacin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yav bi daa diyom shareware diil tam sürüm.Benim bilmek istediğim bu oyunu daha önce oynadıysan ikinci bölümü geçmek için ne yapmam gerektiği.

JA RULE - FURİOS
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000