|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kalem-tıraş |
İletim - 12/02/2005 : 14:34:29 Pivot dergisini son sayısında bu siteyle karşılaştım . Sitede NBA maçlarına göre takım kurabilir ve kurduğunuz takımlara göre puan alabilirsiniz. Dahil olmak istediğiniz gurubu seçip. Gurup içinde kendinizi yükseltebilirsiniz.Sitenin ismi şu
http://games.espn.go.com/fastbreak/frontpage
AMA OYNAMADAN ÖNCE ÜYE OLUMAK ZORUNLU (SİTE ÇOOK GÜVENLİDİR)
Her türlü sorununuzu bu konuya yazın
Her gün için özel fastbreak kadrosu yazarım (isterseniz)
KAYIT OLURSANIZ KONUYA CEWAP ATIN !!! |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Himanchig |
İletim - 21/02/2005 : 18:21:05 Perseus sen üye oldun mu Kalem-Tıraş'ın söylediği siteye ben üye oldum ve PIVOT 3 gurubundayım eğer üye olduysan hemen üye ol.Ben çok iyi başladım zaten daha 1 maç oynandı.Puanlar dün sıfırlandı.Eğer iyi kadro çıkartmamı istersen günlük süper kadrolar oluşturabilarim. |
| Perseus |
İletim - 19/02/2005 : 23:16:34 tekrar teşekkürler kalem-tıraş iyi bir icat bulmuşsun... |
| Himanchig |
İletim - 15/02/2005 : 21:51:32 Arkadaşlar ben Kalem-tıraş'ın söylediği siteye üye oldum.Bu siteden güzel olmasın ama güzel bir site.Eğer siz de üye olursanız benim gurubuma girin . Gurubumun ismi Turkish online gurubuma katılın. |
| Himanchig |
İletim - 13/02/2005 : 13:41:38 Teşekkür ederim kalem-tıraş kadro çıkartmana gerek yok onu ben hallederim . Söylediğin siteye üye oldum ama hiç bir guruba katılamıyorum . Tüm guruplar şifre istiyor ve ben de şifreleri bilmiyorum . Şifreleri nerden öğrenebiliriz? |
|
|
|