Pivot dergisini son sayısında bu siteyle karşılaştım . Sitede NBA maçlarına göre takım kurabilir ve kurduğunuz takımlara göre puan alabilirsiniz. Dahil olmak istediğiniz gurubu seçip. Gurup içinde kendinizi yükseltebilirsiniz.Sitenin ismi şu
Teşekkür ederim kalem-tıraş kadro çıkartmana gerek yok onu ben hallederim . Söylediğin siteye üye oldum ama hiç bir guruba katılamıyorum . Tüm guruplar şifre istiyor ve ben de şifreleri bilmiyorum . Şifreleri nerden öğrenebiliriz?
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Arkadaşlar ben Kalem-tıraş'ın söylediği siteye üye oldum.Bu siteden güzel olmasın ama güzel bir site.Eğer siz de üye olursanız benim gurubuma girin . Gurubumun ismi Turkish online gurubuma katılın.
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Perseus sen üye oldun mu Kalem-Tıraş'ın söylediği siteye ben üye oldum ve PIVOT 3 gurubundayım eğer üye olduysan hemen üye ol.Ben çok iyi başladım zaten daha 1 maç oynandı.Puanlar dün sıfırlandı.Eğer iyi kadro çıkartmamı istersen günlük süper kadrolar oluşturabilarim.