AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 Spor Oyunları Genel
 Baketball tutkunlarının sitesi !! ( mutlaka bakın)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kalem-tıraş
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/02/2005 :  14:34:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pivot dergisini son sayısında bu siteyle karşılaştım . Sitede NBA maçlarına göre takım kurabilir ve kurduğunuz takımlara göre puan alabilirsiniz. Dahil olmak istediğiniz gurubu seçip. Gurup içinde kendinizi yükseltebilirsiniz.Sitenin ismi şu

http://games.espn.go.com/fastbreak/frontpage

AMA OYNAMADAN ÖNCE ÜYE OLUMAK ZORUNLU (SİTE ÇOOK GÜVENLİDİR)

Her türlü sorununuzu bu konuya yazın

Her gün için özel fastbreak kadrosu yazarım (isterseniz)

KAYIT OLURSANIZ KONUYA CEWAP ATIN !!!

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 13/02/2005 :  13:41:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim kalem-tıraş kadro çıkartmana gerek yok onu ben hallederim . Söylediğin siteye üye oldum ama hiç bir guruba katılamıyorum . Tüm guruplar şifre istiyor ve ben de şifreleri bilmiyorum . Şifreleri nerden öğrenebiliriz?

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 15/02/2005 :  21:51:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben Kalem-tıraş'ın söylediği siteye üye oldum.Bu siteden güzel olmasın ama güzel bir site.Eğer siz de üye olursanız benim gurubuma girin . Gurubumun ismi Turkish online gurubuma katılın.

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

Perseus
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 19/02/2005 :  23:16:34  Bilgileri Göster  Perseus için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tekrar teşekkürler kalem-tıraş iyi bir icat bulmuşsun...

I've become so numb...
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 21/02/2005 :  18:21:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Perseus sen üye oldun mu Kalem-Tıraş'ın söylediği siteye ben üye oldum ve PIVOT 3 gurubundayım eğer üye olduysan hemen üye ol.Ben çok iyi başladım zaten daha 1 maç oynandı.Puanlar dün sıfırlandı.Eğer iyi kadro çıkartmamı istersen günlük süper kadrolar oluşturabilarim.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.02 Snitz Forums 2000