AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Kral'ın dönüşü muhteşem oldu...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 21/12/2003 : 22:16:40
Cumadan beri gösterimde olan filme gitmeyen kalmamıştır herhalde... Film tahminlerimin ötesinde iyi olmuş... 4 saat insanları sıkmadan sinema salonunda oturtmak zor bir iş ama yapımcılar bunu başarmışlar gibi

Kitaba sadık kalınmamış olsada kitaptan sentezlenenler pek kötü olmamış. Konu olarak açıkta kalan birşey kalmasın diye konmuş olan flashback'ler baya iyi olmuş.

Tek hayal kırıklığım filmin girişinde 2. filmdeki gibi bir gaza getirme olayının yapılamamış olması. 2. filmdeki düşüş sahnesi bana göre bu güne kadar yapılmış devam filmlerindeki en iyi giriş sahnesi.

Filmin sonunda ise biraz fazla romantizim var gibi geldi bana bilemiyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. Ayrıca en sondada 'meçhule bir gemi kalkar bu limandan' tarzında bir hava yaratılmış
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Yasir İletim - 17/11/2004 : 18:00:43
Film muhteşemdi bence.Şu ana kadar izlediyim en iyi fikmdi.tavsiye ederim
|KRONDOR| İletim - 17/01/2004 : 20:28:35
Seriyi okumanı tavsiye ederim. Filmde olmayan birçok detayı kitaplarda bulabilirsin.
Milamber İletim - 17/01/2004 : 20:01:19
valla haklısın sırf hata arayanlar var ama bir hata filmdeyken dikkatimi çekti insanlar mordor a saldırıken hepsinde atlar vardı ama kara kapı açıldığında bir baktım atlar yok
acaba merak ediyorumda bu atlara ne oldu orc lar yedimi ?
bu arada bir kaç soru sorayım
gandalf insan mı ?
o niye elf lerle birlikte gitti
geriye kalan orc lara ne oldu
neden bir anda tüm insanlar birleşti onca kralın yapamadığını bizim kral nasıl yaptı
gandalf nasıl büyücü oldu ? büyücülerde ermişlik sınıfımı var biri gri biri ak
neden her savaşta hep iyiler kazanır ede neden hep gelen ek kuvvetle abartılı şekilde kötüler ezilir iki savaş oldu ikisindede tam sevinçle hadi kesin diye bağırırken lanet bir yada bir kaç ordu yardıma geldi neden sauron un parmağı kesilince uçtu ateşten göze dönüştü vede o göze ne oldu :D işte aklımda olmayan yada olan saçma yada mantıklı tüm sorular
Rappier İletim - 17/01/2004 : 18:42:16
Bende bu olayı anlamıyorum. Çekim hatası dediğiniz şey nedir arkadaşlar??
Adamlar hata diye öyle şeyleri yazıyorlarki sadece hata bulmak için izlesen bile farkedemeyebilirsin.
Sırf bu iş için filmi seyretmeyen normal insanlar için bunların ne önemi var??

|KRONDOR| İletim - 16/01/2004 : 21:02:35
alıntı:
Güzel bir filmdi ama 40dan fazla çekin hatası var..

O kadar da olsun artık. 4 saatlik film sonuçta

0.03 Snitz Forums 2000