AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Testere

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HighVoltage İletim - 18/07/2007 : 11:49:37
Testere'nin 5. ve 6. filmlerinin geleceği söyleniyor. Sizce de biraz abartılmadı mı? Son zamanlarda 3 film üstü seri yapmak moda oldu. Bu akımın öncüsü Harry Potter oldu galiba. Eskiden hep üçlemeyle sınırlı kalırdı filmler. Oysa şimdilerde 10'a kadar uzanan serilerle karşı karşıyayız. Yapımcılar ne zaman tadında bırakmayı öğrenecekler, halbuki biraz sinema seyircisine kulak verseler yeter. Sinema sektörünün "pembe dizi" kılığına bürünmesi hiç hoş değil. Zaten gittikçe azalan sinema seyircisi, böyle sürerse parmakla gösterilir hale gelecek.

http://beyazperde.mynet.com/haber/9302
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 11/11/2007 : 23:12:12
Bence olayın aslında şu olmalı. Senaryo başından yazılır. 2 ya da 3 film olacağı kararlaştırılır ve film çekilir. Eğer film 3 film üzerine kuruluysa senaryoya bişeyler ekleyerek 4, 5nci filmler yapılıyorsa artık o filmden hayır gelmez. Ha izleyici yine izler, ama sadece serinin fanatiklerinin dikkatini çeker. Film hakkında hiç bir fikri olmayan kesimde izler tabiki.
Bence senaryo kaç filmlik yazıldıysa orada bırakılmalı. Bakınız "Geleceğe Dönüş 1-2-3". Aksine örnekte verilebilir. Mesela "Terminator" serisi aslında 2 filmlikti. Konuya hakim arkadaşlar bilirler, ikinci filmin sonunda skynet le ilgili tüm veriler (terminator de dahil) yok edilmişti. Üçüncü film tam bir fiyasko oldu benim için. Ne alaka yani bodrumda tanışan iki liseli genç ve Skynet!!! Hatta 4 ü yaparlarsa şaşmam. (nükleer saldırılardan sonra john conner ve terminator'lerin savaşı!?!)

Gelelim konumuza. Testere 3 bile bence kötüydü. Hiç alakasız kişiler senaryoya bi şekilde dahil oldular. İyice dallanıp budaklandı. 4 'te daha da dallanıyor. 5 ve 6 gelecek diyorlar daha. Zaten 4 'ü seyrederseniz anlarsınız 5 'in geleceğini. İyice saçmalıyorlar. En güzeli 1 idi. Sonrasında yaydılar.
Ama her ne olursa olsun. Gerilim unsuru olarak bir katilin olmadığı sadece birkaç obje ve tuzakların olduğu filmlere bayılıyorum. Ortada kahkahalar atıp "seni kesecem" diyen biri yok. (Kasetlerde bile son derece soğukkanlı konuşuyor mesela, tek kusur gülen kukla bebek olmamalıydı, çok klişe olmuş)
zülal İletim - 11/11/2007 : 19:44:48
bnde çok beğendim testereyi aslında filme girmek için arkadaşlarla baya bi çaba harcadık 14 yaşında olduğumuz içinayrıca Harry Potter bnce hiç kalitesini kaybetimiyo ne kadar çekilirse izlrim:):)
NİCKYOK İletim - 11/11/2007 : 19:06:41
ben bu filmi izledim.Testere 4 iyi bir kokru filmi ve konusuda baya iyi.Vay bea adam eğlence olsun diye değil,bir can daha kaybettiği için kurbanlarına hayatın değerini anlatıyomuş.Film kesinlikle 18+
Cyprus Hero İletim - 26/09/2007 : 12:40:05
aslında ben testere hayranıyım kaç tane çekerlerse filmi hepsini seyrederim tek şartım kaliteyi bozmamaları şartı kober cim haklısın o sahneyi ben de çok seviyorum tekrar izlemekten cd çizildi diyebilirim :D
kobebryant İletim - 11/09/2007 : 01:43:32
testere 3'te adamın kafasını tur attırıo sonuna dogru orayı cok seviorm adım sadiste çıktı sitede :D

0.03 Snitz Forums 2000