AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Testere
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 18/07/2007 :  11:49:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Testere'nin 5. ve 6. filmlerinin geleceği söyleniyor. Sizce de biraz abartılmadı mı? Son zamanlarda 3 film üstü seri yapmak moda oldu. Bu akımın öncüsü Harry Potter oldu galiba. Eskiden hep üçlemeyle sınırlı kalırdı filmler. Oysa şimdilerde 10'a kadar uzanan serilerle karşı karşıyayız. Yapımcılar ne zaman tadında bırakmayı öğrenecekler, halbuki biraz sinema seyircisine kulak verseler yeter. Sinema sektörünün "pembe dizi" kılığına bürünmesi hiç hoş değil. Zaten gittikçe azalan sinema seyircisi, böyle sürerse parmakla gösterilir hale gelecek.

http://beyazperde.mynet.com/haber/9302

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/07/2007 :  12:54:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet cok haklisin bayiyor artik aynı filmleri cevirp cevirp onumuze koyuyorlar buna gercekten bi cozum lazim dedigin gibi seyirciyi dinleseler hersey daha farklı olabilrdi
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 18/07/2007 :  19:06:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanoğlu doyumsuz işte tadında bırakmıyorlar...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 18/07/2007 :  19:23:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tadında bırakmalılar..
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/07/2007 :  03:56:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Üçünü de izleyemedim daha diyerek farklı bir olay katayım muhabbete :) 4 çıktı mı ki ayrıca?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 21/07/2007 :  10:43:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yahu krocan sen niye böyle yapıyorsun. Hannibal, testere, 13.cuma serisi, elm sokağı kabusu bunları arşivine ekle =). Şaka bi tarafa da 4 çıkmadı. Fakat eğer çıkartırlarsa pek iyi olmaz. Tadında bırakmaları lazım.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000