AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HighVoltage İletim - 27/01/2011 : 14:18:52

James Cameron, Avatar 2 ve 3’ü yazmaya başladığını açıkladı fakat filmin ne zaman çekilmeye başlanacağına ve hangi yıl vizyona gireceğine dair kesin bir açıklama yapmadı. Gelecek Avatar filmlerinin aynı anda çekilip aynı anda vizyona girmesine kesin karar verildi. Fakat, ilk Avatar filminin teknolojik olarak maliyeti ve zahmetini belirterek, Cameron, 2015 yılbaşının vizyon için uygun bir zaman olacağını söyledi.

Kaynak: http://www.sinemalar.com/haber/1751/Avatar-2-ve-3-geliyor/
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sheriat İletim - 27/01/2011 : 23:14:48
imdb de iki filmin aynı anda çekileceği yazıyor. aynı anda gösterime gireceği söylentisi sadece bir tercüme hatası olsa gerek, onun dışında avatar 2 2014, avatar 3 2015 olarak görünüyor imdb de.
edebikelam İletim - 27/01/2011 : 22:39:38
yok hayatta gelmez aynı anda? ya da gelir mi ki? gelirse çok saçma olur yaa.
CrAzY_IVAN İletim - 27/01/2011 : 20:24:21
Maddiyat dediğim 2. ve 3. filmi de çekecek olması. İnsanlar tekrar geri mi dönecek o gezegene? Eee yine savaş yine mücadele. Ne farkı kaldı ilk filmden? Zaten ilk filmde bile insanların yenilmesi imkânsızdı teknolojik fark olarak, ama işte "Mazlumlar kazandı!" gazıyla coşturdu milleti Cameron. :D Terran vs. Zerg olsa anlarım da bu zorlama epey. :D

Vardır bir numara o işte de. Zaten aynı anda vizyona girse, ilk gün 3. filme kim gidecek 2'yi izlemeden? :D Aynı gün iki filme bilet alan çılgınlar olur gerçi kesin. :D
uckazaz İletim - 27/01/2011 : 19:45:25
Aaynı anda vizyona girmesi mümkün değil gibi geliyor bana. Maddiyat içinse o karar, yanlış karar kesinlikle. Serilerin çekilme sebeplerinden biri zaten zamana yayıp daha çok para kazanmak değil midir? "Bir sonraki ne zaman gelecek?" merakından faydalanılır bu gibi durumlarda en basitinden. Hatta ertelenir heyecanı artırmak için vs.
CrAzY_IVAN İletim - 27/01/2011 : 16:48:04
Aynı anda vizyona girmesi nasıl bir saçmalıktır yahu? :S Cameron da işi iyice maddiyata döktü, hele tekrar vizyona girmesi falandan sonra, bin pişman oldum filme gittiğime.

0.03 Snitz Forums 2000