AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 27/01/2011 :  14:18:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

James Cameron, Avatar 2 ve 3’ü yazmaya başladığını açıkladı fakat filmin ne zaman çekilmeye başlanacağına ve hangi yıl vizyona gireceğine dair kesin bir açıklama yapmadı. Gelecek Avatar filmlerinin aynı anda çekilip aynı anda vizyona girmesine kesin karar verildi. Fakat, ilk Avatar filminin teknolojik olarak maliyeti ve zahmetini belirterek, Cameron, 2015 yılbaşının vizyon için uygun bir zaman olacağını söyledi.

Kaynak: http://www.sinemalar.com/haber/1751/Avatar-2-ve-3-geliyor/

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/01/2011 :  16:48:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı anda vizyona girmesi nasıl bir saçmalıktır yahu? :S Cameron da işi iyice maddiyata döktü, hele tekrar vizyona girmesi falandan sonra, bin pişman oldum filme gittiğime.
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 27/01/2011 :  19:45:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aaynı anda vizyona girmesi mümkün değil gibi geliyor bana. Maddiyat içinse o karar, yanlış karar kesinlikle. Serilerin çekilme sebeplerinden biri zaten zamana yayıp daha çok para kazanmak değil midir? "Bir sonraki ne zaman gelecek?" merakından faydalanılır bu gibi durumlarda en basitinden. Hatta ertelenir heyecanı artırmak için vs.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/01/2011 :  20:24:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Maddiyat dediğim 2. ve 3. filmi de çekecek olması. İnsanlar tekrar geri mi dönecek o gezegene? Eee yine savaş yine mücadele. Ne farkı kaldı ilk filmden? Zaten ilk filmde bile insanların yenilmesi imkânsızdı teknolojik fark olarak, ama işte "Mazlumlar kazandı!" gazıyla coşturdu milleti Cameron. :D Terran vs. Zerg olsa anlarım da bu zorlama epey. :D

Vardır bir numara o işte de. Zaten aynı anda vizyona girse, ilk gün 3. filme kim gidecek 2'yi izlemeden? :D Aynı gün iki filme bilet alan çılgınlar olur gerçi kesin. :D
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 27/01/2011 :  22:39:38  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok hayatta gelmez aynı anda? ya da gelir mi ki? gelirse çok saçma olur yaa.
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 27/01/2011 :  23:14:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
imdb de iki filmin aynı anda çekileceği yazıyor. aynı anda gösterime gireceği söylentisi sadece bir tercüme hatası olsa gerek, onun dışında avatar 2 2014, avatar 3 2015 olarak görünüyor imdb de.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000