AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 cem yılmaz/ GORA

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
SAHNETJER İletim - 02/10/2004 : 22:00:48
29 ekimde sinamalarda... bu filmi ne zamandır bekliyordum.... sonunda o gün geliyor. umarım büyültüldüğü kadar vardır.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SPAWN İletim - 06/12/2004 : 16:46:09
Beyler komik bir film
1-ATEŞ 2-SU 3-HAVA 4-ODUN ...... ELEMENT UYDURMAYIN LAN
AMERİKALILARIN ÜNLÜ BİR SÖZÜ VARDIR .....YOU
BaRNeY İletim - 05/12/2004 : 16:56:10
ben izlemedim kesilmiş falan diyolar zaten ne zevki kalıcakki onun
Fisher_Sam İletim - 28/11/2004 : 00:51:11
Hayal kırıklığına uğradım dersem yalan olmaz. Yani beklediğimin dörtte birini bile alamadım diyebilirim. Cips reklamları daha iyi. Zaten böyle olacağı belliydi toplum olarak çok fazla abarttık bence bu adamı. Tamam komik adam filan ama bu kadar da belden aşağı(özür diliyorum) vurmak marifet midir tartışmak gerekir...
HASSOOO İletim - 27/11/2004 : 04:52:21
Sinenada zorla gülen adamlar vardı. Afedersiniz ama Cem Yılmaz osursa kahkaha atacaklar ki o yapmadı ama başkası yapınca da farklı bir şey olmadı. Ayrıca eşcinsellik çok fazla var, hadi belki bir nebze olur diyeceğim ama bu kadarı da fazla gibi geldi. Film Türk standartlarına göre yüksek kalitede ama elbette Hollywood'a göre düşünürsek TV'de gösterilsin maksatlı bir eğlence filmi de diyebiliriz. Güldürdüğü doğru, ama çok değil. Ayrıca film arasında "acaba gitsem de kalan işlerimi mi bitirsem" diye düşünebilirsiniz lakin bekleyin, filmin ortalarına doğru yaşanan kopmayı ilerleyen dakikalar telafi ediyor.
kusadam İletim - 18/11/2004 : 22:33:13
küfür olayına bende çok takıldım...her "Türk komedi" filminde küfrediliyor.belki biraz da doğal davranmaya çalışılıyordur ne bileyim...yani "siz günlük hayatta böyle değil misiniz?" mantığı çok fazla kullanılıyor.insanlar da bunu beğenip "haa bizim kafadan gidelim bi görelim " diyolar.ben filmi izlerken yanımdaki adamın "Cem Yılmaz'ın filmi ne bekliyodun" dediğini duydum.Cem Yılmaz bence sadece sahnede bizden biri yoksa Hülya Avşar dan farkı yok gibi...

0.03 Snitz Forums 2000