AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 cem yılmaz/ GORA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 02/10/2004 :  22:00:48  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
29 ekimde sinamalarda... bu filmi ne zamandır bekliyordum.... sonunda o gün geliyor. umarım büyültüldüğü kadar vardır.

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 03/10/2004 :  09:54:02  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin gibi bende uzun zamandır bekliyorum.Hmm sinemada çok yoğunluk olcak galiba.Acayip bir Cem Yılmaz fenomeni var ülkede.
Filmin çok önceden gelmesi gerekiyordu ama kısmet 29 ekim'eymiş.Fragmanından baya değişik bişeye benziyordu.Umarım gülmeye ihtiyacı olan bizleri kırıp geçirir.İzleyip göreceğiz...
Sayfanın En Üstüne Git

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 24/10/2004 :  03:14:20  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu dünya düzeninde birşeyin ne kadar çok reklamı yapılırsa o kadar kalitesi düşüktür yani reklama ihtiyacı vardır diye düşünüyorum...bence bekleneni vermeyebilir bu açıdan bakarsak.ve CEM YILMAZ gibi babaannemin dahi tanıdığı bir insan kendisi reklam olan bir insan bu kadar reklam yapıyosa altında bir hinlik ararım...diyeceğim şudur heves yapmayalım...

You to work miracles but BE REAL...(!)
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 24/10/2004 :  04:02:48  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yav bab gidin görün bakalım siz beğenirseniz türk filimlerini izlememe rağmen bende giderim :) (niye izlemiyosun derseniz bir sene sonra tvye çıkıyo zaten ne gerek var; zaten bende heyecan oluşturabilmiş bir türk filmide yok şu ana kadar)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 31/10/2004 :  21:10:31  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
filmi izledikten sonra bütün görüşleriniz değişecek bence çünki gelmiş geçmiş en iyi filmlerden birisi olacağına inanıyorum ve izlenme rekoru kıracak... izleyip görecez

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/11/2004 :  12:05:42  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
filmin çıkış tarihi 12.kasım ben bursada oturuyorum belki istanbulda farklıdır.Ama büyük ihtimal aynı olmalı.Bursada 1haftalık yer rezerve edilmiş.İstanbulu düşünemiyorum artık
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000