Senin gibi bende uzun zamandır bekliyorum.Hmm sinemada çok yoğunluk olcak galiba.Acayip bir Cem Yılmaz fenomeni var ülkede. Filmin çok önceden gelmesi gerekiyordu ama kısmet 29 ekim'eymiş.Fragmanından baya değişik bişeye benziyordu.Umarım gülmeye ihtiyacı olan bizleri kırıp geçirir.İzleyip göreceğiz...
bu dünya düzeninde birşeyin ne kadar çok reklamı yapılırsa o kadar kalitesi düşüktür yani reklama ihtiyacı vardır diye düşünüyorum...bence bekleneni vermeyebilir bu açıdan bakarsak.ve CEM YILMAZ gibi babaannemin dahi tanıdığı bir insan kendisi reklam olan bir insan bu kadar reklam yapıyosa altında bir hinlik ararım...diyeceğim şudur heves yapmayalım...
yav bab gidin görün bakalım siz beğenirseniz türk filimlerini izlememe rağmen bende giderim :) (niye izlemiyosun derseniz bir sene sonra tvye çıkıyo zaten ne gerek var; zaten bende heyecan oluşturabilmiş bir türk filmide yok şu ana kadar)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
filmi izledikten sonra bütün görüşleriniz değişecek bence çünki gelmiş geçmiş en iyi filmlerden birisi olacağına inanıyorum ve izlenme rekoru kıracak... izleyip görecez
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
filmin çıkış tarihi 12.kasım ben bursada oturuyorum belki istanbulda farklıdır.Ama büyük ihtimal aynı olmalı.Bursada 1haftalık yer rezerve edilmiş.İstanbulu düşünemiyorum artık