AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Lord Of The Rings:Hayret Birşey!..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DharkjuNs İletim - 20/09/2005 : 12:48:30
Lord oF the rings te kitabı okuyanlar bilirlerki film le arasında inanılmaz bir fark war !.. Bu da beni çok sinirlendiriyoo aslında asıl sinirlendiğim şu:
Kardeşim hadi kitabın hepsi uzun geldi kısalttınız ama neden değiştiriyorsunuz misal: araqorn un warg tarafından düşürülüşü we buna benzer şeyler..

Ama ben haklı diğilmiyim dostlar yaa yazık deiL mi kitabı yazan adama )):
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Ragnarok İletim - 12/12/2005 : 11:46:07
Teşekkürler;
Zaten forumun sonuna başında geçen konularla ilgili yorum yapmışım.Özellikle internet konusundaki acemiliğin buna sebep oldu.Farklı bir forum açma konusunda tavsiyen için de teşekkür ederim...
DharkjuNs İletim - 11/12/2005 : 14:16:01
Soundtrack larla ilgili ayrı bir konu açabilirdin ama yinede soundtracks.com a bir bak..
Ragnarok İletim - 08/12/2005 : 16:37:32
Merhaba
LoTR ve Starwars sountracklerini bulabileceğim siteler konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
Kitapla birebir örtüşmeyen pekçok noktanın olduğu konusunda hemfikirim.Ancak daha iyi nasıl yapılabilirdiki?
Bunu yazara yapılan bir saygısızlık olarak görenler varsa da ben katılmıyorum.Bence film gerçekten her yönüyle güzel...
DharkjuNs İletim - 25/11/2005 : 13:06:40
IVAN hocam çıkıcak filmini 4 gözle bekliyorum ve özür diliyorum :). Krondor, baba sende benim yazdığım yazıya dalga geçer gibi cevap yazmışsın biraz sinirlendim doğal olarak ama çok uzadı bu konu hakketen. ''Dikkatli Konuş!'' şu demek oluyor ; Laf mı soktuk gibisinden cümleler kullanırsan bende sana böyle küçük bir uyarı vermek durumunda kalırım. Nese tüm OS sakinlerinden özür diliyor, tekrarlanmamasını temenni ediyorum.
CrAzY_IVAN İletim - 25/11/2005 : 01:32:35
Şhhttt! :) Noluyor? Ne bu gerginlik burdaki... Öpüşün barışın bakayım aaa, aRagoRn yazım tarzın olarak ünlemli cümleleri tercih ediyorsun ama virgül, nokta gibi diğer işaretleri kullanman duygularının açık anlaşılması için daha sağlıklı olur gerçekten, |KRONDOR| bunu demek istiyor, tabii o da sert çıkışmış olur tabii :), ama uzamasın hepinize yeni filmimde başrol vericem ona göre!?! :))

0.05 Snitz Forums 2000