AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Lord Of The Rings:Hayret Birşey!..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 20/09/2005 :  12:48:30  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Lord oF the rings te kitabı okuyanlar bilirlerki film le arasında inanılmaz bir fark war !.. Bu da beni çok sinirlendiriyoo aslında asıl sinirlendiğim şu:
Kardeşim hadi kitabın hepsi uzun geldi kısalttınız ama neden değiştiriyorsunuz misal: araqorn un warg tarafından düşürülüşü we buna benzer şeyler..

Ama ben haklı diğilmiyim dostlar yaa yazık deiL mi kitabı yazan adama )):

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 08/10/2005 :  18:36:22  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evt frodo 33 yaşında kitapta mesela haklısın

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 09/10/2005 :  14:22:38  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyide frodo filmdede sadece ufak tefek bişey meselaa sam evleniyo abi sonunda onlar cocuk diiller 33 yaşında olmaları muhtemel:D

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 09/10/2005 :  15:45:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya diğer kitapları bilmiyom ama ilk kitabın filmi 4sa 30dk civarı çekilmiş sonra kısaltmışlar buna da ayrı sinir oldum

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/10/2005 :  19:53:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
4.30 saat kimse sinamada duramayacağına göre çıkartılması doğaldır. "Expanded Edition" adı altında satılan DVDlerde çıkartılan bölümleri izleyebilrisiniz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

death
Üye

İleti 33

İletim - 10/10/2005 :  16:54:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ama ben onları "extended version"olarak biliyorum,yanlı$ mı biliyorum..?internetten de indirebiliyodun o versiyonlarını.bi ara$tırırsan bulabilirsin bence.

ayrıca farklı ya da degil filmler de süperdi,neyse belki ilerde begenilmedi diye filam bi daha cekerler.ne guzel olur..:)

you were from a perfect world
a world that threw me away today
today to run away
a pill to make you numb
a pill to make you dumb
a pill to make you anybody else
but all the drugs in this world
won't save her from herself
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla