|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CrAzY_IVAN |
İletim - 09/09/2006 : 17:43:35 Ata Demirer'in "Tek Kişilik Dev Kadro" gösterisinin sonunda çalan şarkıyı aranızda acaba bilen var mıdır? Böyle bir şarkı var mı, yoksa gösteri için Ata'nın söylediği bir şarkı mı onu da bilemiyorum, Yunancaya benzettim biraz. Şarkının küçük bir bölümünü kaydedip, upload ettim, belki tanıyan çıkar...
http://www.filelodge.com/files/room35/988769/ArananMuzik.mp3 |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HighVoltage |
İletim - 11/09/2006 : 01:18:45 Doğru söylüyorsun yaa.Hep karıştırıyorum zaten ikisinin isimlerini |
fatih52 |
İletim - 10/09/2006 : 22:56:27 Evet hocam Şesu'da ayrılmış üstüne Evrim Akın'ı da ekleyin. Bir de düzeltmek gibi olmasın ama Engin Günaydın hocam :), Erol Günaydın'da aşmış bir oyuncudur bu ara da onu da anmış olduk.:) |
HighVoltage |
İletim - 10/09/2006 : 22:46:13 Şesu da gidiyormuş diye duydum.Aslı var mı? Bir de "Buhran Abi" var :) Bayılıyorum o adama.Erol Engin Günaydın'ı da takdir etmek lazım, süper bir oyuncu.En azından geldiği yer belli... -İnsan psikolojisi-şesutt-  |
fatih52 |
İletim - 10/09/2006 : 22:43:38 Sümeyra ile kavga etmişlerdi, belki o sebepden dolayı da olabilir. Hâtta aynı bulunduğu sahnelerde ayrı ayrı çekiliyormuş ben ona pek dikkat etmemiştim. Bence Ata'sız pek tadı çıkmaz, o dizinin tutulmasın da en büyük pay o'nundu. |
HighVoltage |
İletim - 10/09/2006 : 22:24:33 Büyük ihtimalle parada anlaşamamışlardır.Ondan ayrılmıştır.O olmadan da pek bir tadı kalmıyor dizinin.Nasıl senaryodan çıkaracaklarını merak ediyorum.Tahminimce askerde vuruldu gibi bir şey olur... |
|
|
|