AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Ata Demirer'in gösterisindeki müziği bilen var mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/09/2006 :  17:43:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ata Demirer'in "Tek Kişilik Dev Kadro" gösterisinin sonunda çalan şarkıyı aranızda acaba bilen var mıdır? Böyle bir şarkı var mı, yoksa gösteri için Ata'nın söylediği bir şarkı mı onu da bilemiyorum, Yunancaya benzettim biraz. Şarkının küçük bir bölümünü kaydedip, upload ettim, belki tanıyan çıkar...

http://www.filelodge.com/files/room35/988769/ArananMuzik.mp3

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/09/2006 :  18:13:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm gerek kalmadı. Ata Demirer - Gülbahar'mış şarkı. Vay canına ne ses var vesselam :)
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 09/09/2006 :  18:54:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herhalde yakın zamanda tekrar izledin. Ben kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile :) Gerçekten müthiş bir yetenek...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 09/09/2006 :  20:24:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yunanca gibi de bana biraz atmasyon gelmişti dinlediğimde. Doğaçlama sanırım. Gösterisi gerçekten güzeldi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/09/2006 :  23:03:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet atmasyon olduğuna dair şüphelerim var benim de :) Gösterisini daha yeni izledim diyeyim ben size. Süper yetenek gerçekten. Özellikle sahip olduğu ses tam bir Allah vergisi. Makara yerine ciddi bir albüm çıkarsa çoğu kendini birşey sanan tipin albümüne fark atardı.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 10/09/2006 :  14:12:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gösterinin sonunda Kâni Karaca tarzı programı bitirişi bitirdi beni :) Yetenek biraz da yaratıcılıkla buluşunca ortaya güzel şeyler çıkıyor ;)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000