|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 14/01/2008 : 14:07:13 arkadaslar detah metal gruplarının solistlerinin kullandıgı bu yontemi ben nasıl yapabilirim bunun bi teknigi falan var mı yada egitim alarak yapabilirmiyim bilgisi olan yardım ederse cok sevinirim . google'dan aradım ama pek saglıklı bilgi edinemedim. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DharkjuNs |
İletim - 08/10/2008 : 17:11:05 Hemen sigaraya başla.. |
FearOfThEDarK |
İletim - 14/08/2008 : 23:03:30 alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
kobebryant, öncelikle diyaframını eğitmelisin. Güçlü bir diyaframa sahip olmazsan kısa sürede sesin kesilecektir ya da çatallaşmış şekilde çıkacaktır. Mesajın yedi ay kadar eski ama hala birşeyler bulamadıysan konuyla ilgili tyrigonath@gmail.com a mail adresini at, seni ekleyip neler yapabileceğinden bahsederim.
Kesinlikle doğru...Bu yöntemi kullanan solistler inanılmaz kuvvetli bir sese yani eğitimli bir diyaframa sahipler işe burdan başlamak gerekir... |
metallic_white |
İletim - 14/08/2008 : 21:11:21 kobebryant, öncelikle diyaframını eğitmelisin. Güçlü bir diyaframa sahip olmazsan kısa sürede sesin kesilecektir ya da çatallaşmış şekilde çıkacaktır. Mesajın yedi ay kadar eski ama hala birşeyler bulamadıysan konuyla ilgili tyrigonath@gmail.com a mail adresini at, seni ekleyip neler yapabileceğinden bahsederim. |
hasantahsinq |
İletim - 17/01/2008 : 04:39:28 Brutal vocal..metal müzik yapan yakın bir arkadaşım var brutal vocalde kullanıyor (az da olsa).Ona bi sorayım cevabını veririm.Ama zor bişey olduğunu zannetmiyorum. |
|
|
|