arkadaslar detah metal gruplarının solistlerinin kullandıgı bu yontemi ben nasıl yapabilirim bunun bi teknigi falan var mı yada egitim alarak yapabilirmiyim bilgisi olan yardım ederse cok sevinirim . google'dan aradım ama pek saglıklı bilgi edinemedim.
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Brutal vocal..metal müzik yapan yakın bir arkadaşım var brutal vocalde kullanıyor (az da olsa).Ona bi sorayım cevabını veririm.Ama zor bişey olduğunu zannetmiyorum.
kobebryant, öncelikle diyaframını eğitmelisin. Güçlü bir diyaframa sahip olmazsan kısa sürede sesin kesilecektir ya da çatallaşmış şekilde çıkacaktır. Mesajın yedi ay kadar eski ama hala birşeyler bulamadıysan konuyla ilgili tyrigonath@gmail.com a mail adresini at, seni ekleyip neler yapabileceğinden bahsederim.
kobebryant, öncelikle diyaframını eğitmelisin. Güçlü bir diyaframa sahip olmazsan kısa sürede sesin kesilecektir ya da çatallaşmış şekilde çıkacaktır. Mesajın yedi ay kadar eski ama hala birşeyler bulamadıysan konuyla ilgili tyrigonath@gmail.com a mail adresini at, seni ekleyip neler yapabileceğinden bahsederim.
Kesinlikle doğru...Bu yöntemi kullanan solistler inanılmaz kuvvetli bir sese yani eğitimli bir diyaframa sahipler işe burdan başlamak gerekir...