|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 24/01/2009 : 15:47:31 Öncelikle şunu belirtiyim konuya dalga amaçlı mesaj yazmayı düşünen kişi baştan yazmama kararı alsın. Bakın sevmeyen demiyorum, dalga geçme amacı olan kişi, sevmeyen neden sevmediğini kendine yakışan uslüpta söylerse konu da dağılmamış olur seviye de bozulmamış olur. Ben Ajdar'ın gayet başarılı biri olduğunu düşünüyorum sadece çıkışı yanlış oldu. Geri düşünceli milletimiz de Ajdar'a hemen küfürler yağdırdı fakat şarkılarındaki söz, müzik, beste tamamen Ajdar'a aittir ve ne stüdyo kayıttır ne de bilgisayarda sesiyle oynanmıştır. Ajdar'ın şarkılarını adam gibi dikkatle dinleyen biri ne kadar başarılı bir sanatcı olduğunu zaten görür. Tüm şarkıları gerçekten çok güzel fakat başta tavsiye edebileceğim şarkıları: Alırım Senden, Beni benden çaldın inan helal olsun, Kon Kon Bence gerçekten albümü olupta sanatçı olmayan birçok insandan daha da yetenekli biri Ajdar, en azından bir albümü olsa üzülmeyeceğim ama adam gerçekten müzik yapmayı seviyor ve elinden geleni yapıyor.
Biraz da efendiliğinden bahsetmek istiyorum. Ajdar kendisini programına çıkarıp şarkı söyleten Beyaz'a direk teşşekkür etmiştir.
Bildiğiniz gibi Alihan (ayısı) Ajdar'la röportaj yapılırken gelmiş ve Ajdar'a direk "Sen sanatçı mısın?" diyerek sataşmıştır. Ajdar son derece efendice "İbrahim Tatlıses programına beni çağırırken Star Ajdar demiştir, siz İbrahim Tatlıses'in söylediği bir şeyi çürütebilir misiniz?" demiştir.(Kendisine sen diye hitap eden Alihan'a Ajdar siz diyebilecek kadar efendidir.) Alihan "Lan dalga geçiyolar senle sen star mısın?" demiştir ve beyni olmadığından dediği şeyi önceden ezberlediği bellidir olayın videosunu izlerseniz konuşamadığını görürsünüz. Ajdar bu lafın üstüne "Ben bu adamı tanımıyorum." diyerek olay yerinden ayrılırken delikanlı Alihan arkadan Ajdar'a vurmuştur. Olayın videosu: http://www.youtube.com/watch?v=S4fpBdO1LVk
Ajdar'a Yavuz Seçkin'in yaptığı bir telefon şakası vardır. Telefon şakasında Yavuz kendini önce Bülent Ersoy olarak sonra yanındakini Mustafa Topaloğlu olarak tanıtır (oda kendisidir) ikisi birlikte Ajdar'a kaset yapmak istediklerini söyleyerek Ajdar'ı ümitlendirirler. Sonra Ajdar'dan şarkı söylemesini rica ederler. Ajdar ses tonundan anlaşılan sevinç ve çocuksu heyecanla şarkısını söyler. Sonra Yavuz şaka yaptığını söyler ses tonundan üzüldüğü anlaşılan Ajdar "Olsun hiç sorun değil ben böyle şeylere alışkınım efendim, iyi akşamlar" der. Olayın ses kaydı: http://www.erenet.net/komiksesler.php?op=dinle&id=154&isim=Ajdar%C2%B4a_Telefon_Sakasi_-_Bulent_Ersoy
Koskoca bir sanatçı keşfedilmeden harcandı mı yoksa Ajdar geri dönüş yapar mı? İNŞALLAH Ajdar'ı tekrar televizyonlarda SANAT YAPARKEN görürüz.
Evet sizde Ajdar'la ilgili düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim ama dediğim gibi lütfen dalga geçmeden ve dürüst olarak. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sagopa-gok |
İletim - 02/02/2009 : 19:43:14 Nesini tartışıcaz cevap gayet net etik değil!!! |
umutcanuğuz |
İletim - 02/02/2009 : 19:27:27 Şunu tartışalım, böyle bir adamı (sanatçı veya değil) sanatçı kavramıyla özdeşliğini tartışmak etik midir? |
kobebryant |
İletim - 02/02/2009 : 14:01:28 Tartışılması bile gereksiz.. Kıllı ve muz yiyen bi maymun... |
Kyoshi |
İletim - 02/02/2009 : 11:33:07 Böyle adama böyle konu. |
TheBodyGuard |
İletim - 02/02/2009 : 11:17:19 Şaka mı bu konu? |
|
|
|