AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Ajdar Anık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 24/01/2009 :  15:47:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle şunu belirtiyim konuya dalga amaçlı mesaj yazmayı düşünen kişi baştan yazmama kararı alsın. Bakın sevmeyen demiyorum, dalga geçme amacı olan kişi, sevmeyen neden sevmediğini kendine yakışan uslüpta söylerse konu da dağılmamış olur seviye de bozulmamış olur.
Ben Ajdar'ın gayet başarılı biri olduğunu düşünüyorum sadece çıkışı yanlış oldu. Geri düşünceli milletimiz de Ajdar'a hemen küfürler yağdırdı fakat şarkılarındaki söz, müzik, beste tamamen Ajdar'a aittir ve ne stüdyo kayıttır ne de bilgisayarda sesiyle oynanmıştır. Ajdar'ın şarkılarını adam gibi dikkatle dinleyen biri ne kadar başarılı bir sanatcı olduğunu zaten görür. Tüm şarkıları gerçekten çok güzel fakat başta tavsiye edebileceğim şarkıları: Alırım Senden, Beni benden çaldın inan helal olsun, Kon Kon
Bence gerçekten albümü olupta sanatçı olmayan birçok insandan daha da yetenekli biri Ajdar, en azından bir albümü olsa üzülmeyeceğim ama adam gerçekten müzik yapmayı seviyor ve elinden geleni yapıyor.

Biraz da efendiliğinden bahsetmek istiyorum. Ajdar kendisini programına çıkarıp şarkı söyleten Beyaz'a direk teşşekkür etmiştir.

Bildiğiniz gibi Alihan (ayısı) Ajdar'la röportaj yapılırken gelmiş ve Ajdar'a direk "Sen sanatçı mısın?" diyerek sataşmıştır. Ajdar son derece efendice "İbrahim Tatlıses programına beni çağırırken Star Ajdar demiştir, siz İbrahim Tatlıses'in söylediği bir şeyi çürütebilir misiniz?" demiştir.(Kendisine sen diye hitap eden Alihan'a Ajdar siz diyebilecek kadar efendidir.) Alihan "Lan dalga geçiyolar senle sen star mısın?" demiştir ve beyni olmadığından dediği şeyi önceden ezberlediği bellidir olayın videosunu izlerseniz konuşamadığını görürsünüz. Ajdar bu lafın üstüne "Ben bu adamı tanımıyorum." diyerek olay yerinden ayrılırken delikanlı Alihan arkadan Ajdar'a vurmuştur. Olayın videosu: http://www.youtube.com/watch?v=S4fpBdO1LVk

Ajdar'a Yavuz Seçkin'in yaptığı bir telefon şakası vardır. Telefon şakasında Yavuz kendini önce Bülent Ersoy olarak sonra yanındakini Mustafa Topaloğlu olarak tanıtır (oda kendisidir) ikisi birlikte Ajdar'a kaset yapmak istediklerini söyleyerek Ajdar'ı ümitlendirirler. Sonra Ajdar'dan şarkı söylemesini rica ederler. Ajdar ses tonundan anlaşılan sevinç ve çocuksu heyecanla şarkısını söyler. Sonra Yavuz şaka yaptığını söyler ses tonundan üzüldüğü anlaşılan Ajdar "Olsun hiç sorun değil ben böyle şeylere alışkınım efendim, iyi akşamlar" der.
Olayın ses kaydı: http://www.erenet.net/komiksesler.php?op=dinle&id=154&isim=Ajdar%C2%B4a_Telefon_Sakasi_-_Bulent_Ersoy

Koskoca bir sanatçı keşfedilmeden harcandı mı yoksa Ajdar geri dönüş yapar mı? İNŞALLAH Ajdar'ı tekrar televizyonlarda SANAT YAPARKEN görürüz.

Evet sizde Ajdar'la ilgili düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim ama dediğim gibi lütfen dalga geçmeden ve dürüst olarak.

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 24/01/2009 :  16:36:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Albümü olan bazı kimselerden daha sanatçı olduğu kısmına ben de katılıyorum, ama koskoca bir sanatçı olduğuna katılamayacağım malesef.Sadece eğlence amaçlı dinlenip izlenebilir, sanatsal olarak değil.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 26/01/2009 :  17:16:55  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Kyoshi arkadaşa katılıyorum kendisi efendi bir kişiliğe sahip olabilir ama sanatçı olarak telaffuz etmek yanlış olur.Şarkıları genelede 3-5 kelimenin tekrarından oluşuyor ve fazla anlam içermiyor misal:ÇİKİTA MUZ!

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 26/01/2009 :  23:29:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Ajdar'ı hiç ama hiç başarılı bulmuyorum. Çikita Muz, muz ! Bu nedir yahu, Allah aşkına =). Ajdar sanatçı değildir...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Tekel
Üyeliği Klitli

İleti 0

İletim - 01/02/2009 :  18:56:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İspanyol Meyhanesi bu büyük adam sahneleri terkedeli 2 yıl oluyor ama hala unutulmamış işte sanat budur! 2 sene önceki eserler hala youtube da bir numaraysa, hala araştırılıp indiriliyorsa AJDAR'da hala hayattaysa sahnelere geri dönmesi gereklidir. Ajdarın şarkıları öle "HEH BU ADAM SENETCİ DEGİL YAA! ŞİKİTA MUJ ŞİKİTA MUJ NEDİR ABE?" diye küçümsenecek şarkılar değil, sözlere bakın da ibret alın!!!!

Alırım senden:
Haydi de haydi dünya
Haydi de haydi dön dünya
Kaç kez, kaç yıl yaşarım
Sen de bil şimdi
Sen şimdi lazımsın bana
Sen şimdi büyüklügünü bil
Kadrini kıymetini..
Beni zora sokma
Alırım senden sonra tüm yetkimi
Alırım senden sonra tüm sevgimi

KON KON:
Kon kon

Kon kon konn
Kon aşka kon

Don don don
Don aşka don

Seni sevdim en son
Sınava soksan beni on alırım on
On alırım on on on

Aşksız çok ağırdım
Hem de ton ton

Ne milyar yeterdi ne de trilyon
NE SEN TAŞIRDIN BENİ NEDE KAMYON(Bu satırla dalga geçeni satırla keserim bi önceki mısrada aşksız çok ağırdım hemde tonton ile alakalı beah!!)
Seni sevdim tanrıma şükür en son
Hafiflendim uçtum gittim kon kon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon

Çikita Muz:
Şurup gibiyim şurup
turp gibiyim turp turp

ben ateş sen barut Hmmmm
öptüm seni şap şup

şap şup
şap şup
şap şup

ha şap
Ha şup

şaka değil
işte şurup
krizlere girme
beni unutup

grup olalım grup
ben hudut sen haydut
gizli gizli gelme
her derde deva şifasın şifa
çok çektim cefa
vitamini havuz
ben küfte sen tuz
aahh buz gibiyim buz buz
ohhhh muz gibiyim muz muz

çikita muz
çikta muz
çikta çikta çikta
çik çik çik çikita
çikita muz

fidanı muz sensiz kalbim buz buz
hiçbirşey isteme benden
ahhh yoksa bu aşk tuz buz
ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten

daha fazla diretme
üstüme fazla gelme
inan ilacın benim
ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok

çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz

------------------------------------------------------
Satırlardaki kafiye uyumuna ve anlam uyumuna dikkat çekerim,
Sezen Aksu mu? AJDAR ANIK mı?

bence Ajdar Anık
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/02/2009 :  19:14:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanatçıyım diye geçinen bir insanın klibinde "en kıllı halini" sergileyerek muz yemesi.. Bana pek etik gelmiyor açıkcası. Ha tabi dersiniz başkalarının klipleri çokmu etik diye. Fakat şuan konu Ajdar ANIK olduğu için dile getirdim.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000