|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Nevermore |
İletim - 13/09/2005 : 04:11:12 Afiş icin .. http://img381.imageshack.us/img381/5130/afi4eb.jpg
AnkaRock 2005, 16 Ekim 2005'te Garaj Rock Bar'da(Karanfil Sok.'ta). Kapı açılış saat 13.30'da. Giriş+1 Bira: 5 YTL
Gruplar aşağıdaki sıralama ile çıkacaktır.
Purple Rain: Bir dönem barlarda da çalmış olan Purple Rain grubu, ilk sırada Rainbow ve Deep Purple gibi grupların parçalarıyla hard rock ruhunu yaşatacak ve seyirciyi ısıtacak.
KaraLeke: Henüz 1.5 yıllık maziye sahip olan grup yenilenmiş kadrosu ile karşınızda. Daha önce de birçok rock konserinde yer alan grup, size heavy metal adına güzel dakikalar yaşatacak.
Origam: Heavy ve thrash metal şarkıları çalacak olan grup yeni vokaliyle sizlerle buluşacak.
Arcane: Albüm çalışmaları içinde olan thrash metal grubu, albüm öncesi kendini sergileyecek. Keyifle bekleyin...
Celestial Asylum: Türkiye'nin sayılı power metal gruplarından olan Celestial Asylum'un güçlü soundu ile melodik metale doyacaksınız...
Soulitary: Roxy yarışması finallerine de kalan bu grup Türkiye'deki sayılı crossover örneklerden biri. Sahne performansı olağanüstü olan grubu kaçırırsanız, çok üzülürsünüz...
Magick: Türkiye'nin en köklü geçmişine sahip olan heavy metal gruplarından biri. Albüm kaydında olan grubun bestelerini canlı dinleme fırsatı yakalayacaksınız. Saat 20.00 gibi sahne alacaklar.
Crossfire: Son dönemlerin en çok satan metal albümünü yapmış olan Crossfire gecenin headlinerı. Saat 21.00 civarı sahne alacak olan Crossfire'ın yurtdışı standardındaki thrash metal bestelerini dinlemek için kesinlikle orada olun.
Yalnızca 5 YTL ile bu grupların hepsini dinleyebileceksiniz. Ayrıca bir adet de bira veriliyor biletin yanında.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DharkjuNs |
İletim - 17/09/2005 : 13:01:14 yaaa kardeşim içmesini bilirsen sorun yok tya orda bir sürü insan var yani insan eğlenmeye giderken hassooo nun dediği gibi bi adamın bıçapıyla ölmesi hiç te güzel olmaz be hojam!.. |
HASSOOO |
İletim - 16/09/2005 : 14:17:36 alıntı: tarafından yazılan:
alıntı: içene bir şey demem ama herkesin içtiği bir ortam = potansiyel çöplük, pislik vesaire
Biraz abartmışsın. Rock'n Coke gibi, açık bir yerde yapılan bir etkinlik olsaydı böyle br manzara ile karşılaşman normal olurdu ama barda bunlara izin verilmez.
KAranfil sokağın yanındaki Sakarya caddesinde geçen sene bir bar sahibi 4 kişiyi "rambo bıçağıyla" öldürdü :/ Velhasıl herkese bira dağıtmak hoş değil, isteyen gitsin alsın, herkes içerse sorun olur kanımca bar da olsa |
DharkjuNs |
İletim - 16/09/2005 : 12:51:52 Abii Geçekten yaa içkinin olduğu yerde de bazı sapkınlıklar çıkmıyor değiL!.. Malum; şişede durduğu gibi durmuyor meret!.. |
|KRONDOR| |
İletim - 15/09/2005 : 20:10:38 alıntı: içene bir şey demem ama herkesin içtiği bir ortam = potansiyel çöplük, pislik vesaire
Biraz abartmışsın. Rock'n Coke gibi, açık bir yerde yapılan bir etkinlik olsaydı böyle br manzara ile karşılaşman normal olurdu ama barda bunlara izin verilmez. |
HASSOOO |
İletim - 15/09/2005 : 18:28:45 alkol varsa ben yokum =) içene bir şey demem ama herkesin içtiği bir ortam = potansiyel çöplük, pislik vesaire |
|
|
|