AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 AnkaRock 2005 !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Nevermore
Üye

İleti 2

İletim - 13/09/2005 :  04:11:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Afiş icin ..
http://img381.imageshack.us/img381/5130/afi4eb.jpg

AnkaRock 2005, 16 Ekim 2005'te Garaj Rock Bar'da(Karanfil Sok.'ta). Kapı açılış saat 13.30'da. Giriş+1 Bira: 5 YTL

Gruplar aşağıdaki sıralama ile çıkacaktır.

Purple Rain: Bir dönem barlarda da çalmış olan Purple Rain grubu, ilk sırada Rainbow ve Deep Purple gibi grupların parçalarıyla hard rock ruhunu yaşatacak ve seyirciyi ısıtacak.

KaraLeke: Henüz 1.5 yıllık maziye sahip olan grup yenilenmiş kadrosu ile karşınızda. Daha önce de birçok rock konserinde yer alan grup, size heavy metal adına güzel dakikalar yaşatacak.

Origam: Heavy ve thrash metal şarkıları çalacak olan grup yeni vokaliyle sizlerle buluşacak.

Arcane: Albüm çalışmaları içinde olan thrash metal grubu, albüm öncesi kendini sergileyecek. Keyifle bekleyin...

Celestial Asylum: Türkiye'nin sayılı power metal gruplarından olan Celestial Asylum'un güçlü soundu ile melodik metale doyacaksınız...

Soulitary: Roxy yarışması finallerine de kalan bu grup Türkiye'deki sayılı crossover örneklerden biri. Sahne performansı olağanüstü olan grubu kaçırırsanız, çok üzülürsünüz...

Magick: Türkiye'nin en köklü geçmişine sahip olan heavy metal gruplarından biri. Albüm kaydında olan grubun bestelerini canlı dinleme fırsatı yakalayacaksınız. Saat 20.00 gibi sahne alacaklar.

Crossfire: Son dönemlerin en çok satan metal albümünü yapmış olan Crossfire gecenin headlinerı. Saat 21.00 civarı sahne alacak olan Crossfire'ın yurtdışı standardındaki thrash metal bestelerini dinlemek için kesinlikle orada olun.

Yalnızca 5 YTL ile bu grupların hepsini dinleyebileceksiniz. Ayrıca bir adet de bira veriliyor biletin yanında.

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/09/2005 :  15:43:06  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şunu Giriş+1 kola+yol parası yapsak ben kesin gelirim : ))

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/09/2005 :  18:28:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alkol varsa ben yokum =) içene bir şey demem ama herkesin içtiği bir ortam = potansiyel çöplük, pislik vesaire
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/09/2005 :  20:10:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
içene bir şey demem ama herkesin içtiği bir ortam = potansiyel çöplük, pislik vesaire

Biraz abartmışsın. Rock'n Coke gibi, açık bir yerde yapılan bir etkinlik olsaydı böyle br manzara ile karşılaşman normal olurdu ama barda bunlara izin verilmez.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 16/09/2005 :  12:51:52  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abii Geçekten yaa içkinin olduğu yerde de bazı sapkınlıklar çıkmıyor değiL!.. Malum; şişede durduğu gibi durmuyor meret!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/09/2005 :  14:17:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

alıntı:
içene bir şey demem ama herkesin içtiği bir ortam = potansiyel çöplük, pislik vesaire

Biraz abartmışsın. Rock'n Coke gibi, açık bir yerde yapılan bir etkinlik olsaydı böyle br manzara ile karşılaşman normal olurdu ama barda bunlara izin verilmez.

KAranfil sokağın yanındaki Sakarya caddesinde geçen sene bir bar sahibi 4 kişiyi "rambo bıçağıyla" öldürdü :/ Velhasıl herkese bira dağıtmak hoş değil, isteyen gitsin alsın, herkes içerse sorun olur kanımca bar da olsa
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000