AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Kitap kötü birşey mi?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 22/04/2006 : 09:36:06
Sık sık blog gezerim ve insanların kendilerini tanıttıkları sayfalara göz atarım. Çoğu anlamadığım bir nedenden dolayı aynı şeylerden hoşlanıyor vs bu güzel fakat herkes kitap işine gelince "işim olmaz, yok artık, kitap mı, iğrenç" gibi kelimeler kullanmış. Şimdi kitaplardan nefret eden insanlar genelde gününü bilgisayar başında geçirenler. Neden? Çünkü onların görüşüne göre bilgisayar daha bilgilendirici ya da daha sıradışı bir dünya. Hatta bilgisayarı sırf oyun oynamak için açıp kapatan, onun dışında da ne bir kitap yada roman okuyan da gördüm.

Kitap denilince neden gençlik grupları arasında kitaba merak salmış kişileri küçük görülüyor ya da dalga geçiyor? Bana kalırsa işin kolayına kaçıyorlar. Oysa kitaplar onlara istedikleri tadı vermekte o kadar becerikli ki. Örneğin bir kitap tadını verebilen bir frp oyunu(bilgisayarda) -bana göre- çıkmadı yada bir cinayet romanından esinlenerek yapılmış bir oyun asla o kitabın size verebileceği verimi yakalayamadı. Tekrar söylüyorum ben bunu biraz üşengeçliğe ve işin kolayına kaçma isteğine bağlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 16/05/2006 : 22:40:36
Valla ben de bilmediğim için sordum???Ayrıca ben zannetmiyorum...Ha olsa bile öyle okudun mu anlayacağın türden kitap deildir, ne bileyim Shaksper (bilmem doğru mu yazdım?) hani anlaması zor ya filan falan...
HASSOOO İletim - 16/05/2006 : 21:34:45
Açıkçası gidip görmedim, diğer ülkelerde de kitap özeti çıkarma ödevi var mıdır bilmiyorum, fakat önemli bir kısmında olduğuna inanıyorum. "Yoktur" demeden önce de araştırmak gerekir tabii, direk atlamak olmaz >_>
ShiLMyrO İletim - 16/05/2006 : 18:24:23
Hangi ülkede çocuklara kitap okuyup özet çıkarma ödevi verilmiştir? Bizim için kitap okumak çok ayrı birşey.Kitap okyana uzaydan gelmiş gibi bakılıyor.Kitap çocuklarımız için zaman geçirme aracı değilde genellikle ödev aracı olarak kullanılıyor.Gelelim kitabın yararlarına;
Cildi gençleştirir, kalbi korur, ayrıyetten aganigi-naganigi...
kara huvari İletim - 16/05/2006 : 16:06:42
hem iyii hem kötü:

iyi tarafı iyii zman öldürür

kötü tarafı çok zaman öldürür kap
ılıp gidersin
hugo_boss İletim - 26/04/2006 : 10:51:41
Rappier ya kardeşim nekadar çok kötü yönleri varmış bu kitabın bırakıyorum okumayı yaw :)

0.03 Snitz Forums 2000