|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
enes ekinci |
İletim - 27/06/2009 : 21:01:40 Arkadaşlar harika bir hikaye.Ben ilk kitabını aldığımda yani Alacakaralığı 407 sayfa 1 günde bitirdim.Yalan değil valahi.4 tane serisi var Alacakaranlık(bitirdim) Yeni Ay(bitirmeme az kaldi) Tutulma(okucam) Şafak Vakti(okucam) Hikayeyi kendi gözümden anlatayım Alacakaranlık===Bella annesiyle birlikte Phoneix!de yaşıyor.Annesi Bella'nın babasıyla ayrıldığı içinde yani Charlie Forks'da yaşıyor.Anneside Reene.Reene bir bezbolcuyla evli.adı Phil.Bu Phil sürekliseyahet ediyo.Ama Reene Bella'ya bakmak zorunda olduğu için Phil'le birlikte gidemio.Buna üzülen Bella,Reene Phil'le birlikte gidsin diye bir süreliğine babasının yanına geliyo.FOrksa yani.Babası Charlise Bella'ya araba falan hediye ediyor.Bello burdaki okula yazılıyor.OKulda Edward denine bir çocukla tanışıyor ona aşık oluyor.Ama aşık olmadan önce Edward'ın vampir olduğunu anliyor.Bölece aşk basliyor.Edward vampir Bella'ya zarar vermek istemiorum falan maceralar baslio.Alıntıı değildir Yeni Ay=Bunu kitabın arkadasından kopya çekip yazdım yani aynısını çünkü kitabı daha bitirmedim anlatamamç===Edward ve Cullen Ailesi'nin diğer üyeleri,Bella'nın doğum günü için bir parti verirler fakat Bella ısrarla karşı çıkar.Çünkü ortada büyük bir sorun vardır;Edward sonsuza kadar genç kalacakktır,pekiya Bella?Kabuslar,sırlar,imkansızlıklar,seçimler ve kararlar...Bella ve Edward'ı yine sorlu bir mücadelere bekliyor. Arkadaslar kopyala yapıştır yapmadım bu arada.harika bir hikaye okumanızı kesinlikle ve kesinlikle ısrar ediyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kannam_ |
İletim - 15/10/2011 : 11:53:21 Çok güzeldi.. |
sabırtası |
İletim - 20/09/2011 : 17:46:16 kitabı daha güzel |
edebikelam |
İletim - 14/06/2011 : 13:34:17 kitabının filminden güzel olduğuna eminim ancak serinin kitaplarından birinin arkasında 'Kenara çkil Harry potter' yazdığı için, önyargım var diyebilirim |
EnEsO |
İletim - 12/04/2010 : 21:54:52 Yok yok değişti arkadaşlar.Yeni haberlere göre kitabın yazarı kitabı baştan yazıcak.Araştırdım falan kitabın fanatiklerine sordum cevabını aldım.Kitab hayranları harika bir kitap daha geliyor.Bu sefer Edward'ın gözünden |
enes ekinci |
İletim - 18/12/2009 : 16:20:01 Evet arkadaşlar bende onu anlatıcaktım sen anlatmıssın.Adamın yaptığı bence kitabın hayranları için kötü oldu. Napalım siteden okuruz bizde |
|
|
|