|
Yazar |
Konu  |
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 27/06/2009 : 21:01:40
|
Arkadaşlar harika bir hikaye.Ben ilk kitabını aldığımda yani Alacakaralığı 407 sayfa 1 günde bitirdim.Yalan değil valahi.4 tane serisi var Alacakaranlık(bitirdim) Yeni Ay(bitirmeme az kaldi) Tutulma(okucam) Şafak Vakti(okucam) Hikayeyi kendi gözümden anlatayım Alacakaranlık===Bella annesiyle birlikte Phoneix!de yaşıyor.Annesi Bella'nın babasıyla ayrıldığı içinde yani Charlie Forks'da yaşıyor.Anneside Reene.Reene bir bezbolcuyla evli.adı Phil.Bu Phil sürekliseyahet ediyo.Ama Reene Bella'ya bakmak zorunda olduğu için Phil'le birlikte gidemio.Buna üzülen Bella,Reene Phil'le birlikte gidsin diye bir süreliğine babasının yanına geliyo.FOrksa yani.Babası Charlise Bella'ya araba falan hediye ediyor.Bello burdaki okula yazılıyor.OKulda Edward denine bir çocukla tanışıyor ona aşık oluyor.Ama aşık olmadan önce Edward'ın vampir olduğunu anliyor.Bölece aşk basliyor.Edward vampir Bella'ya zarar vermek istemiorum falan maceralar baslio.Alıntıı değildir Yeni Ay=Bunu kitabın arkadasından kopya çekip yazdım yani aynısını çünkü kitabı daha bitirmedim anlatamamç===Edward ve Cullen Ailesi'nin diğer üyeleri,Bella'nın doğum günü için bir parti verirler fakat Bella ısrarla karşı çıkar.Çünkü ortada büyük bir sorun vardır;Edward sonsuza kadar genç kalacakktır,pekiya Bella?Kabuslar,sırlar,imkansızlıklar,seçimler ve kararlar...Bella ve Edward'ı yine sorlu bir mücadelere bekliyor. Arkadaslar kopyala yapıştır yapmadım bu arada.harika bir hikaye okumanızı kesinlikle ve kesinlikle ısrar ediyorum. |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 27/06/2009 : 22:19:00
|
kaç lira? =)) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/07/2009 : 16:40:06
|
Anne katili ediyordu bu kitap. Şafak vaktinin son düzlüğüne girmişken pat diye odaya dalıp sonunu söyledi kaçtı yahu |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 02/08/2009 : 19:49:56
|
Alice Cullen olmasaydı elimi bile sürmezdim... (= |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/08/2009 : 20:41:49
|
Yalnız değilsin xP Şaka bir yana, gayet sürükleyici bir kitap. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/08/2009 : 15:30:01
|
Aman güneş derken Alice'i çıkarmayalım afişe olur. :P |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|