Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
metallic_white
İletim - 01/07/2004 : 02:24:39 Belki gereksiz birşey ama paylaşayım dedim. J.K. Rowling'in resmi websitesine gizli birkaç şey saklanmış.Ben birini buldum.Ekranın sol üst tarafında bir telsiz telefon var.O telefonun tuşlarıyla Harry Potter'ın Sihir Bakanlığı'na girmek için yazdığı telefon numarasını yazıpta oklerseniz bir secret açılıyor: Harry Potter kitaplarından birinin bir bölümünün Rowling'in kabataslak kendi elyazısıyla yazdığı bir sayfa!
Site adresi : www.jkrowling.com Şifre : 62442 (Harry Potter Ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı kitabının 985 sayfasının son paragrafında yazıyor.)(Yapı Krediden çıkmış olan kitapta) ------------- Ben henüz bir tek bunu bulabildim başka bulan olursa yazsın olur mu?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
OCTANE
İletim - 17/08/2004 : 11:59:24 Haryy Potter okumadım.Sevmem.Ama J.K.Rowling'in el yazısına bakmak için siteye giriyorum dil seçiyorum ve açılmıyor site.Göremedim
metallic_white
İletim - 14/08/2004 : 12:05:04 Sizce sihir bakanı kim olacak peki??? Bana kalırsa Arthur Weasley olacak, çünkü Ron'un şöyle bir sözü var 5. kitapta: "Bizim bu sene Quidditch Kupası'nı kazanmamız; babamın Sihir Bakanı olması ihtimalinden de az!" Ee sonuçta bu sene kupayı Gryfindor kazandığına göre.....
bomkonger
İletim - 05/08/2004 : 13:13:42
alıntı:major tarafından yazılan:
Bu konu kalmış ööle yaw size hiç yakışmıyo.10 gün ortalardan kayboluyorum bu konu(yani forumdaki tek hp konusu)2.sayfada.Alla alla dodo, metallic_white,bomfunk......size hiç yakıştıramıyorum:))
Oh bee sonunda bitti ben zadece bu yazdığını alıntı yapmak istemiştim ama bide baktım bütün diyalog hepsini yoplam 10 dakkada sildim acaba sen kaç saatte yazdın:)) Valla bende gurbetteydim 2 haftadır giremiyodum.Bide sen bu chatte varmıydın yoksa bi yerden çevrilmiş halini mi duldun ama yinede buraya yazmak 2saatten fazla sürmüştür sanırım
Dodo
İletim - 31/07/2004 : 15:16:12
alıntı:metallic_white tarafından yazılan:
Arkadaşlar haklısınız forumdaki tek hp konusu ama bende 10 günlüğüne tatile çıkmıştım, neyse sonunda buradayım...Bu arada major yazın çok güzel, eklediğin için teşekkürler Baştan sona okudum yazıyı ama J.K Rowling tek bir bilgi bile vermemeye özen göstermiş.Sadece bildiğimiz şeylerin üzerinden geçmiş.E ona da bu yakışırdı zaten değil mi? Artık 6 ve 7. kitabı 947365748 gözle bekleyeceğiz ne yapalım ama!!! *Yalnız bir sürü söylentiler var ve en sinir olduğum ise şu: 7. kitabın sonunda Harry uyanacak ve gördükleri sadece bir rüya olacak! Eğer Rowling böyle bir kitabı bu duruma düşürürse benden korksun!!!
* Rowling yedi tane kitabı boşuna yazıcak değil ya. Eğer kitabı yukarıdaki altı çizili söylentide olduğu gibi bitirirse onu çarmağa germelerinden korksun.
metallic_white
İletim - 30/07/2004 : 00:58:17 Arkadaşlar haklısınız forumdaki tek hp konusu ama bende 10 günlüğüne tatile çıkmıştım, neyse sonunda buradayım...Bu arada major yazın çok güzel, eklediğin için teşekkürler Baştan sona okudum yazıyı ama J.K Rowling tek bir bilgi bile vermemeye özen göstermiş.Sadece bildiğimiz şeylerin üzerinden geçmiş.E ona da bu yakışırdı zaten değil mi? Artık 6 ve 7. kitabı 947365748 gözle bekleyeceğiz ne yapalım ama!!!Yalnız bir sürü söylentiler var ve en sinir olduğum ise şu: 7. kitabın sonunda Harry uyanacak ve gördükleri sadece bir rüya olacak! Eğer Rowling böyle bir kitabı bu duruma düşürürse benden korksun!!!