Belki gereksiz birşey ama paylaşayım dedim. J.K. Rowling'in resmi websitesine gizli birkaç şey saklanmış.Ben birini buldum.Ekranın sol üst tarafında bir telsiz telefon var.O telefonun tuşlarıyla Harry Potter'ın Sihir Bakanlığı'na girmek için yazdığı telefon numarasını yazıpta oklerseniz bir secret açılıyor: Harry Potter kitaplarından birinin bir bölümünün Rowling'in kabataslak kendi elyazısıyla yazdığı bir sayfa!
Site adresi : www.jkrowling.com Şifre : 62442 (Harry Potter Ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı kitabının 985 sayfasının son paragrafında yazıyor.)(Yapı Krediden çıkmış olan kitapta) ------------- Ben henüz bir tek bunu bulabildim başka bulan olursa yazsın olur mu?
Yo yo ben bir hp kitaplarının fanı olduğum için çok işime yaradı.Bir şey daha varmış metallic_white da neresi olduğunu unuttum.Eğer bulursan(Harry nin Hagrid le birlikte Diagon Yoluna girdikleri taştan duvar var ya)onun bir şifresi varmış.Ona göre tıklatıyorsun ve harry potter ın 6.kitabının ismi ekrana geliyomuş.Ben yakında bu şifreyi yazarım.