|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Generalll |
İletim - 16/10/2005 : 13:47:33 Yazarın ismini unuttum sanırım .... Brown idi.Neyse....Asıl soruma gelmek istiyorum bu yazarın kaç kitabı var ve isimlerini yazar mısınız???Güzel yazıyor gerçekten... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Rappier |
İletim - 18/11/2005 : 13:08:32 Ben Da vinci'nin şifresini okuyorum şu sıralar.... yazarın hitap şekli çok güzel ve kitap çok çok iyi ve konu akıcı. İnsan bir kitaptan başka ne bekleyebilşirki ?? |
| DharkjuNs |
İletim - 15/11/2005 : 14:29:47 Dijatal Kale türünün okuyabildiğim tek örneği böyle bir kiştaptan sıkılmadııma inanmıyorum.=D |
| Soldier |
İletim - 11/11/2005 : 20:07:04 Dijital kale çok güzel. Ben okudum. Hele de benim gibi kriptografi gibi matematiksel uğraşları sevenler için harika bir kitap. Çok sürükleyici. Kitap sırası konusuna gelince sıra yok ama da vinci şifresini okumadan önce melekler ve şeytanları okumak gerekiyor galiba... |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 16/10/2005 : 19:34:44 4 kitabı da okuyan bir arkadaş, herhangi bir okuma sırasının olmadığını belirtti, istediğin kitaptan başla dedi bana. Ben de Da Vinci Şifresi'ni okuyacam o yüzden ilk etapta. |
| Turgay Atacan |
İletim - 16/10/2005 : 16:46:30 A öyle mi |KRONDOR| hocam bilmiyordum valla.Benim okuyuş sıram o şekildeydi.Da Vinci Şifresi,Melekler ve Şeytanlardan sonra dijital kale ve İhanet Noktası bana biraz soğuk geldi.Nedenini tam bilmiyorum ama herhalde diğer kitaplardaki mistik havaya alıştığım için. |
|
|
|