Yazarın ismini unuttum sanırım .... Brown idi.Neyse....Asıl soruma gelmek istiyorum bu yazarın kaç kitabı var ve isimlerini yazar mısınız???Güzel yazıyor gerçekten...
Yazarın ismi Dan Brown,kitaplarına gelirsek-du bi kitaplığıma uzanıyorum.Türkiye'de ki çıkış zamanına göre; Da Vinci Şifresi Melekler ve Şeytanlar Dijital Kale İhanet Noktası Çok güzel kitaplar mutlaka okumalısın.
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Çıkış tarihleri tam tersi de olsa, bildiğim kadarıyla Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar'dan sonra okunması gerekiyor. Diğerlerinin birbirleri ile alakası olmadığı için (yine bildiğim kadarıyla), sıralama farketmez.
Ewet Melekler & Şeytanlar ile DA vinci şifresinin pek fazla olmasa bile bir alakası var öyle yapacağım zaten...Diğerlerinden de dijital kale nasıl bir kitap acaba okuyanlar varsa söyleyebilir mi???
A öyle mi |KRONDOR| hocam bilmiyordum valla.Benim okuyuş sıram o şekildeydi.Da Vinci Şifresi,Melekler ve Şeytanlardan sonra dijital kale ve İhanet Noktası bana biraz soğuk geldi.Nedenini tam bilmiyorum ama herhalde diğer kitaplardaki mistik havaya alıştığım için.
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla