|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NİCKYOK |
İletim - 25/03/2009 : 20:11:39 Bir macera;
İlk sezonumdayım Mallorca'dan Deportivo'ya transfer oldum devre arasında.Yalnız ilk başlarda antrenmanlardan sonra hoca ilk 18'e alınca heyacan artmaya başlıyor.Maç başlıyor ve 2x kademesinde hızlandırılmış olarak maçı izliyorsunuz.Dakikalar geçiyor ve 70-75 gibi eğer oyun durursa hoca sizi takıma kurtarıcı olarak alıyor.Bazen oyun bir türlü durmuyor ve birisi faul yapsın falan diye dua etmeye başlıyorsunuz.Sonra takımdasınız ve forvet olmanıza rağmen kalan 10 dakikada hocanın gözüne girmek için bir geri bir ileri koşuyorsunuz.Tabiki ilk başlarda kötü takımlarda olduğunuzdan takım arkadaşlarınızda en az sizin kadar beceriksiz oluyor ve birtürlü topu size yönlendiremiyorlar.Gelen tek tük toplarıda sizin güçlerinizin düşük olması yüzünden harcıyorsunuz.Maç bitiyor ve büyük bir heyecanla güçlerinizin arttığı menüye geliyorsunuz.Bar çizgisi var ve özellikleriniz yaklaşık 50-60 larda.Yaklaşık 5 puan artış oluyor ve bu 100 olunca gücünüz 50 ise 51 oluyor gerisini siz hayal edin.Kesinlikle sabır işi.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
NİCKYOK |
İletim - 23/04/2009 : 21:07:48 Bir ek paket var yüklesem bi'şey olur mu Sivasspor Trabzonspor Fener,Bjk,Gs yi falan eklemişler bi yerde gördüm baya hoşuma gitmişti. |
Kyoshi |
İletim - 23/04/2009 : 13:30:19 Kendi liginden olmayan takımlar fazla teklif vermiyor. |
Palad1n |
İletim - 23/04/2009 : 11:29:06 Düz koşuyla bile gol atabilirsin regular'da, denenmiştir xD |
NİCKYOK |
İletim - 23/04/2009 : 08:25:08 Oyuna alıştım baya artık adamları sağlı sollu geçip golü atıyorum.İtalya Liginin altını üstüne getirdim valla:D.Cagliari bile Şl'de Milan falan katılamadı.Hedefim Şl'yi Cagliari'le almak,eğer alırsam Ada'dan Villa,Everton,M.city falan kapımı çalar umarım. |
Palad1n |
İletim - 22/04/2009 : 16:00:28 xD Ben de diyorum bir terslik var, AMF'de ilk sezonda gol krallığı diyordum |
|
|
|