AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 PES 2009 Become A Legend Maceraları:)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 25/03/2009 :  20:11:39  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir macera;

İlk sezonumdayım Mallorca'dan Deportivo'ya transfer oldum devre arasında.Yalnız ilk başlarda antrenmanlardan sonra hoca ilk 18'e alınca heyacan artmaya başlıyor.Maç başlıyor ve 2x kademesinde hızlandırılmış olarak maçı izliyorsunuz.Dakikalar geçiyor ve 70-75 gibi eğer oyun durursa hoca sizi takıma kurtarıcı olarak alıyor.Bazen oyun bir türlü durmuyor ve birisi faul yapsın falan diye dua etmeye başlıyorsunuz.Sonra takımdasınız ve forvet olmanıza rağmen kalan 10 dakikada hocanın gözüne girmek için bir geri bir ileri koşuyorsunuz.Tabiki ilk başlarda kötü takımlarda olduğunuzdan takım arkadaşlarınızda en az sizin kadar beceriksiz oluyor ve birtürlü topu size yönlendiremiyorlar.Gelen tek tük toplarıda sizin güçlerinizin düşük olması yüzünden harcıyorsunuz.Maç bitiyor ve büyük bir heyecanla güçlerinizin arttığı menüye geliyorsunuz.Bar çizgisi var ve özellikleriniz yaklaşık 50-60 larda.Yaklaşık 5 puan artış oluyor ve bu 100 olunca gücünüz 50 ise 51 oluyor gerisini siz hayal edin.Kesinlikle sabır işi.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 25/03/2009 :  21:05:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3. sezon, Tottenham'a transfer oldum, en son seviyede oynuyorum(bence böyle oynanması gerek yoksa oyunun zevki çıkmıyor), gol krallığında 2. durumdayım, gayet zevkli gidiyor, özelliklerim baya artmış durumda.Bakalım 25 yaşlarımda nasıl olacağım.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/03/2009 :  13:05:08  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kornerlerden gol atıyorum çoğunlukla çünkü tüm ortalar bana geliyo:D

Klavyeyle mi oynuyosun GamePad'la mı?

112/250

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 26/03/2009 :  23:41:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Klavyeyle oynuyorum, aynı şekilde bolca kafa golü oluyor.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 31/03/2009 :  19:51:27  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen nasıl Tottenham'a transfer oldun ben de 3.sezona kadar geldim Türk milli takımında da çok iyi oynuyorum hep maçın adamı oluyorum neredeyse her maçta sezon sonu teklifler geliyo ama hep hüsran Twente,Cagliari,Mallorca...

112/250

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 31/03/2009 :  20:11:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmiyorum, şu an Everton'a geldim 4. takımım.Middlebrough ile başladım,Tottenham,Man.City ve şimdi Everton.Ortasaha'da oynuyorum ve puan ortalamam gayet iyi.Gol ve asistler de iyi gidiyor ama daha iyi bir takımdan gelmiyor bana da.Man.Utd, Arsenal,Chelsea gibi.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000