|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
FearOfThEDarK |
İletim - 06/12/2008 : 13:05:52 Arkadaşlar bu olay çok defa gündeme geldi ancak hiç bir zaman yapamadık bu sefer çok ciddiyim .. Olimpia Serverinda kuruyorum gelmek isteyen pm atsın ; nickim ;ByPiskod .. Bu arada konuyu serbest bölüme açtım çünkü ; forum adına bir proje gibi sadece oyun olarak bakmıyorum çünkü orada birlikte eğleneceğiz ve OyunSitesi adını yaşatacağız .. ;) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ajax |
İletim - 13/12/2008 : 15:28:30 ben logos serverinde takılıom daha çok arkadaşlar hep orada 52 lwl wariorum. aslında yakınlarımda çok var oyunu bırakan ama ben hiç istemedim . kendim yapmak istedim . benimde logosta clan kurma çalışmam var 5 m sonra kuracağım
|
Kyoshi |
İletim - 06/12/2008 : 17:05:13 alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
İsterseniz farklı bir server olabilir ama Olimpia'ya gelirseniz sağlam adamlar tanıyorum beraberce vakit geçirebiliriz. .
Benim hiç bir serverda charım kalmadı.Senin için söyledim, oynayan birilerini bulmak bile zor. |
Tony_P@rker |
İletim - 06/12/2008 : 16:43:28 Sitede pek oynayan kaLmadı Knight, ama şansını denemen de fayda var tabi.. |
FearOfThEDarK |
İletim - 06/12/2008 : 16:25:41 İsterseniz farklı bir server olabilir ama Olimpia'ya gelirseniz sağlam adamlar tanıyorum beraberce vakit geçirebiliriz. . |
Kyoshi |
İletim - 06/12/2008 : 15:30:33 Olmypia'da olması pek iyi olmamış aslında.Oynayan var mı olympia'da? |
|
|
|