AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Knight Online & Metin2
 Metin2 İle İlgili Hata

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 11/05/2009 : 08:05:58
Arkadaşlar ben Metin2'yi açıyorum bana Sorry,Your system does not support 3d graphics,please check your hardware and system configeration then try again diye bir şey yazıyor.Anladığıma göre ekran kartımda 3D desteği yokmuş peki ne yapacağımO kadar güncelledim daha önce çıkıyordu
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 27/05/2009 : 19:22:31
Sürücüler olmadan çalışmaz diye bir şey yok :) Şöyle düşün: Yamalarını yüklemediğin oyunları oynayamıyor musun ?
NİCKYOK İletim - 26/05/2009 : 23:31:05
Nvidia'sa Nvidianın sitesinden en güncel driver sürümüne bak ve uyumlu modellere bak.Sonra kur indir yaklaşık boyut 65 mb falandır.Kendi kendine oyun kurar gibi kurarsın.Yeniden başlatırsın güncellenir.
iso_demiro İletim - 26/05/2009 : 21:32:10
formattan vazgeçtim.
Ekran kartı sürücülerini sildikten sonra nasıl yükleyeceğimz :P O zaman bir şey görülmez ki
Palad1n İletim - 23/05/2009 : 21:36:09
Ekran kartının desteklemediği bir şeyi format nasıl düzeltiyor, anlamıyorum.. Formatın verdiği fiziksel zararlar mevcut, ikide bir formatlamak harddiskini yıpratır zaten.

Sorunun çözümü için önce ekran kartının modelini yazmalısın. Eğer 3d destekleyen bir kart ise -ve bu hata geliyorsa- bilgisayarındaki bütün ekran kartı sürücülerini silip en yenisini yüklemelisin. Eskisini silmeden bir driver değişikliği yaptıysan ekran kartın saçmalıyor olabilir(bu durum ayrıca ekran kartının performansını düşürür).

Eğer 3d desteklemeyen bir kart ise bu konuyu açman bile ofsayt
n/a İletim - 23/05/2009 : 10:52:18
alıntı:
Oyunbozan tarafından yazılan:

Metin 2 çalışmıyor diye format mı atacaksın?
Güldürme beni..
İnşallah formatın PC'ye verdiği zararları biliyorsundur,para da ödeyeceksin.
Boşver Metin 2'yi.Değmez. ;)

İso format atıcaksan önce bu abine danış :)

Not: Bende format cdleri var ve format atmasını bildiğim için kendim atıyorum. Eğer isoda format atmasını biliyorsa ve cd si varsa atsın.

0.03 Snitz Forums 2000