|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| MouSTaPHa83 |
İletim - 24/03/2005 : 17:11:31 ogame.com.tr
cok guzel ve gelismis bir oyun... isteyenler girip bir baksinlar. begeneceginizden emin olabilirsiniz... ogame.com.tr adindan da belli oldugu gibi bir turk serveridir. su anda 7.000 uyesi var ve her gecen gun hizli bir sekilde artiyor...
oynamaya karar verirseniz... uye olduktan sonra ittifaklar bolumunden ittifak araya basip TOSS diye aratirsaniz bizim ittifagimiz cikacaktir... teklif et'e tikladiginizda ittifaga girmek icin bir teklif mesaji ittifak moderatorlerine gelecektir. oyunu ogrenmeniz her turlu bilgi yardimi verilecektir...
Tesekkurler... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| zeggy_557 |
İletim - 24/05/2005 : 18:21:47 General hocam hislerime tercüman oldun . Bu arada ogame'in sitesinde tasarım değişikliği falan mı oldu yokssa benim browser mı sapıttı? |
| t.H.e W.i.Z.a.R.d |
İletim - 24/05/2005 : 18:04:32 Bende yeniden başvuruyom ittifaka . |
| Generalll |
İletim - 24/05/2005 : 17:11:43 Usta çocuk bilgisayarından uzakmış.O sebepten gelişememiş. |
| NoD0ubT |
İletim - 24/05/2005 : 16:08:42 alıntı: zeggy_557 tarafından yazılan:
Sayın Liderlerimiz Katsa ve Canooo. Başarısızlığımdan dolayı özür dilerim. Gruptan atılmanın utancı içerisinde ikinci kez girdim. Beni affettiğiniz için teşekkürler...
(çok acıklı olmadı dimi)
Yok canım heç acıklı değel Hiç seni online görmediğimiz için çıkardık.. Başarısızlığından dolay değil. |
| zeggy_557 |
İletim - 23/05/2005 : 20:04:18 Sayın Liderlerimiz Katsa ve Canooo. Başarısızlığımdan dolayı özür dilerim. Gruptan atılmanın utancı içerisinde ikinci kez girdim. Beni affettiğiniz için teşekkürler...
(çok acıklı olmadı dimi) |
|
|
|