AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 Ogame..Evren:15...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 17/08/2005 : 21:26:47
Operation : WELCOME BACK A-UNIT (Karizma giriş)

Arkadaşlar sizi yeni kurulacak ittifağımıza bekliyoruz evren 3 te bile sonra giripte büyük başarılar yakalamış ve daha sonra başka bir ittifakla birleşmiş olan ittifağımız evren 15 için geri döndü henüz ittifak kurulamadı çünkü evren 15 daha açılmadı yaklaşık 2 gün içinde açılacağını duyduk. Yaklaşık 7-8 kişiyiz ve OyunSitesi olarak üyeleri de aramızada görmekten mutluluk duyarız. Bu seferki ittifak daha iddialı olacak. Belli bir kişiyi aşınca da Casus ittifak oluşturulacak dahasını burada açıklayamam. İttifağımızın adı A-UNIT girmek isteyenler lütfen buraya mesaj atsınlar ve ogame deneyimlerinin ne kadar olup olmadığını yazsınlar. Çünkü ayrıca bir eğitim akademisi de kurmayı planlıyorum deneyimi olmayanlar için. İttifağımızda rütbeler olacaktır ve rütbe yüzünden birisini ezenler ittifaktan atılacaktır. Şimdiye kadar yapılmış ve yapılacak en büyük ittifağa çağırılıyorsunuz. Çağrımıza kulak verin...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
major İletim - 25/08/2005 : 13:51:33
Bu duyuru için sağ ol. Evvet arkadaşlar ittifağımıza alımlar başlamıştır...
zeggy_557 İletim - 25/08/2005 : 12:35:01
Bilmeyenlere duyuru: Adminimiz (11-20 arası)alabanda değil tRicky, süperoperatörümüz ise (11-15 arası) XAR.
major İletim - 25/08/2005 : 03:23:19
:D bu komikti. Neyse ya onla alakası yok açıkkcası bu biraz uzun bir hikaye. Ya bizim okuldaki bir grup birden ortaya A Team çıktı değişti değişti en son A UNIT oldu. Ogame girdik ittifak kurduk büyüdük büyüdük vs... Çok açıklayıcı olmayabilir affedin bunu mesajı gecenin 3:30 unda yazmama bağlayabilrsiniz. :D
zeggy_557 İletim - 25/08/2005 : 00:11:34
Hocam niye A UNIT olduğunu sorabilir miyim?

(Hani 67.5 kuruş'un grubu var ya G UNIT...)

(67.5 kuruş= Günlük dolar kurundan 50 Cent)
major İletim - 24/08/2005 : 22:32:43
Tamam generalll kafana göre takıl..:D

0.02 Snitz Forums 2000