|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| umutcanuguz |
İletim - 24/12/2005 : 07:56:23 Sizce bu sene Avrupa Kupaları'nın favorisi kim? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HighVoltage |
İletim - 04/01/2006 : 16:35:23 bu yazdıklarının çoğuna katılıyorum ve kızılacak pek bişey göremiyorum. bence sen kendi kendine biraz kuruntu yapmışsın. öncelikle ben gs düşmanı değilim ki bunu sözlerimden de anlayabilirsiniz.takımlarımızın bu durumundan kesinlikle haz almıyorum, aksine avrupadaki başarısızlıklara daha çok üzülüyorum.ligdeki başarılar gelip geçicidir, ama gözardı edilecek kadar küçükte değildir.bizim burda içine girdiğimiz tartışma biraz holiganlığa benzedi.ama benim sinirlendiğim gs ve fb arasındaki rekebetin birbirini karalamak ve birbirine çamur atmaktan öteye gidemiyor.bu yüzden gs yi ve taraftarlarını sertçe eleştirmekten kendimi alamıyorum.ha fenerin her hareketini de savunmuyorum.bazen hayati hatalar yaptığı doğrudur, ancak her yol biraz zorludur.bu yüzden fenerin zamana ve tecrübeye ihtiyacı var.her başarısızlıkta takımı yerden yere vurmak bence çok bencil ve düşüncesiz bir davranış.gs kupayı kazanmadan önce kaç kere avrupa kupalarına katıldı, kaç kere başarısız oldu bir araştırın.tecrübe olmadan başarıya ulaşmak biraz zor.sonunda fener de başrıyı yakalayacak ve çıtayı yavaş yavaş yükseltecektir.ben eminim bundan.biz taraftarlara düşen biraz sabır.he3defsiz olmak diye birşey kesinlikle sözkonusu olamaz.her takımın bir hedefi vardır ama küçük ama büyük.ligin en kötü takımı bile ligde kalma gibi bir hedefe sahiptir.bana göre fener de çapına göre bir hedef seçmiştir ama başaramadı o ayrı.fenerin diğer takımlara oranla biraz da şanssız olduğunu düşünüyorum açıkçası.galatasarayın kupayı kazandığı sene nekadar şanslı olduğu biliniyor.ha bi de yabancı hakemlerin tüm türk takımlarına ve futbolcularına karşı artniyetli olduklarını herkes bilir.bunlar fenerin başarısızlığına etki eden faktörlerden bazıları, ancak asıl sorun fenerin takım olamaması.aslında bu sadece fenerin değil büyük türk takımlarının nerdeyse hepsinin sorunu.dediğin gibi lejyonerlerden oluşan bir takımın uzun sürede başarı elde etmesini ihtimalini bende düşük görüyorum.bu futbolculardan yalnızca kısıtlı olarak yararlanılabilir.
ayrıca yazıları büyük büyük yazman da çok gereksiz.hepimiz yazdıklarını okuyabilme ve anlama yetisine sahip.yazdıkların senin düşüncen, herkes bu düşüncelere katılacak diye birşey yok.sen de kendinin tarafsız olduğunu söyleyebilirmisin? hiç sanmıyorum.gs li olup olmaman ya da askerde olman dolayısıyla geç cevap vermende bişey değiştirmez.ben her zaman burdayım ve değişik görüşlere açığım. son olarak da böyle forumlar da büyük harlerle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğinii bilmen gerekir.
|
| Rappier |
İletim - 04/01/2006 : 11:37:20 Oha diyorum başkada birşey demiyorum. Öncelikle askerde olmam ve mesajlara geç cevap vermem büyük bir problem... Normalde olsa sizlere yeterince cevap yazabilirdim ama idare edin artık.
Öncelikle söyleyeceğim şey buradaki pek çok kişi bilir BEN GS'yı TUTMAM.... Sanırım büyük yazınca okuması daha kolay olur. O yüzden bana her türlü konuda örnek olarak GS'yı vermeyin. Diğer bir nokta sürekli GS'yı örnek vermeniz FB olarak sizlerde bir GS ezikliği olduğu gibi bir izlenim yaratır. Lütfen bunu göz önünde bulundurmadan başka mesajlar atmayın. Ayrıca söylediklerimden bu kadar alınma hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz anlamış değilim. Kızacaksan başarısız olmayacaksın. Başarısız oluyorsan şapkanı önüne alıp düşünecek çevrendeki kişilerin söylediklerinden alınmayacaksın.
Şimdi her takım yöneticisi önüne bazı hedefler koyar.... Hedefsiz olmak çok büyük hatadır AMA hedefini kendi çapına göre koyacaksın.... FB için ilk etapta en büyük hedef şampiyonlar liginde bulunduğu gruptan çıkmak olur DAHA FAZLASI DEĞİL. Lütfen buna bari itiraz etmeyin ÇÜNKÜ kuraya 4. torbadan dahil oluyorsunuz.... Yani Avrupanın en başarısız takımları arasında.... Yukarıdakileri kabul etmeyenler için şimdi bazı gerçeklere değinerek yazıma devam etmek istiyorum. Öncelikle futbol KESİNLİKLE PARA İŞİ... Paran varsa istediğin futbolcuyu alabilirsin AMA herşey burada bitmiyor... Tamam paran olacak ama aynı zamanda bir takımında olacak. FB gibi bir LEJYONERLER ORDUSU kurarsan sonuçta elde edeceğin tek şey hüsrandır.
TAKIM kelimesinin anlamını biraz araştırın ve sonrasında söylediklerimi yorumlayın. Benim görüşüme göre FB bir takımdan çok FUTBOLCU ÖĞÜTME MAKİNASINA benziyor. Lütfen geçmiş senelerde alınan YILDIZLARINIZI biraz araştırın ve sonrasında bunlardan KAÇININ hala takıma faydalı bir şekilde futbolunu oynadığını değerlendirin.
AMA bunları yaparken TARAFSIZ olmaya çalışın. Yoksa sadece (yine birileri kızacak amaa) AT GÖZLÜKLERİYLE bakarak elde edilecek tek şey HÜSRANDIR... |
| umutcanuguz |
İletim - 02/01/2006 : 15:25:25 HighVoltage arkadaşın dediği gibi artık herşey paraya bakıyor.Artık futbol menejerlik oyunları gibi tospembe değil.G-14,Şampiyonlar Ligi,UEFA Kupası,Kıtalararası Kupa vb.bunların hepsi para için başka birşey değil.Ün de önemli değil,ünün getirdiği para önemli.Her futbolcu transferden sonra der:''Böyle prestijli bir kulube transfer olduğum için...'',hikayedir o laflar.Oyuncu parasını almıştır o ona yeter. |
| HighVoltage |
İletim - 02/01/2006 : 14:10:32 herşey para tabii ki tony.futbol dediğin şey parasız yürümez.paran yoksa takım kuramazsın.mücadele edemezsin tamam mı.futbol sadece eğlence olsaydı taraftarlarda maçlara beleş gelirdi.kaldıki avrupa kupalarının asıl amacı paradır.para ve ün.şampiyonlar liginde başarılı olan ve favori olarak tabir edilen takımların hangisi gs nin düştüğü durumda söylermisin.sen kendin söylemişsin.real madrid de kriz yaşadı ve toparlandı diye.gs ne zaman toparlanacak?bu yaşananlar gs da ne başlangıç ne de son.yıllardır gs bu durumda.bi kupayı aldığınız dönemde rahat ettiniz.onun dışında çok nadir refaha çıktınız. sen diyosun ki parayla başarı olmuyor.eğer hala böyle düşünüyorsan bence kötü bir gözlemcisin.etrafını daha dikkatli incele.tabiki sadece sadece parayla başarı elde edilmiyor.öncelikle takım olmak gerekiyor.burda kimse fenerin bu konuda büyük eksikliği olduğunu inkar edemez.eğerfener tam anlamıyla bir takım olabilseydi şu anda yolumuza devam ediyor olacaktık.aslında fener tam bir hedef karmaşası yaşıyor.bunalım gibi birşey..şampiyonlar liginden elenmek doğal bir durumdur ancak fener uefa şansı varken bunu değerlendirmiyor.sanki bunu alçalmışlık gibi görüyor.birazda futbolcuların ve yöneticilerin kibirinde kaynaklanıyor bu.yani fazla üstüne düşmüyorlar uefanı.ancak şu bir gerçek ki uefa tam bir tecrübe yoludur.ve burda takımlar başarılı olduğu taktirde şampiyonlar ligine kendine daha çok güvenerek gider.fenerin bir eksiğide bu.takım olarak kendine güveni az.yine burda ligimizin kalitesi ortaya çıkıyor.kaliteyi yabancı futbolculara sırtımıza dayamak yerine bence avrupa kupalarına daha çok takımla katılmayı hedefleyerek arttırabiliriz. |
| Tony_P@rker |
İletim - 01/01/2006 : 22:00:38 Ben g.saray çok iyi durumda demiyorm .Ama ''just ne''dio ki para para para bnde soruom madem o kadar para var fenerde nie avrupa da tutunamıo.Hatırlarsanız R.madrid de o kadar şampiyonluktan sonra bi kriz içine girdi ama daa sonra kendini toparladı.G.saray da eminimki bu krizden kurtulur... |
|
|
|