AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Avrupa Kupaları???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/12/2005 :  07:56:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce bu sene Avrupa Kupaları'nın favorisi kim?

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/12/2005 :  14:59:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerin olmadığı kesin (:
Konuyla akalasız olacak ama bu senede fenerli kardeşlerimiz avrupada boylarının ölçüsünü aldı. Maratona şampiyonluk parolasıyla çıkıp ilk turda rezil olmanın tadını Fenerli kardeşlerinden başkası bu kadar iyi bilmez herhalde. Açık konuşmak gerekirse Fenerli kardeşlerimin haline üzülüyorum takımlarına o kadar gönül veriyorlar ve her zaman her platformda destekliyorlar karşılığında aldıkları ortada... yazık valla.

Konu sorusuna gelince şu anda askerlik görevimi yerine getirdiğimden şampiyonlar liginde gruplardan kimin çıktığını bilmiyorum. Tek bildiğim FB'nin grubundan çıkan Milan bu senede bir final yapar ama kupayı alabilirlermi alamazlarmı o belli değil. Çünkü finaller hep süprizlere gebedir (:
Sayfanın En Üstüne Git

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 24/12/2005 :  15:08:04  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
diğer turk takımları uefa da saçma sapan takımlara yenilirken iyi ama (sevilla bolton hariç)

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/12/2005 :  15:12:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
??? bu ne şimdi ???
Adam şampiyonlar ligi ile ilgili sormuş onunla ilgili cevap verdim. Konuyu hemen başka yönlere çekmeyin. Ezikliğe bahane aramayın lütfen.
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 24/12/2005 :  16:04:45  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bir Türk takımı olmadığı kesin.Çünkü Türk takımları normalde hiç yapmadığı hataları yapıyo.Buda başarısızlığın en büyük nedenlerinden birisidir.Başka takımlara baktığınızda,o takımlar kendi liglerinde nasılsa öle oynuyor.Neyse bence bu senenin favorisi Barcelona ve Mancester.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/12/2005 :  17:05:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
??? bu ne şimdi ???
Adam şampiyonlar ligi ile ilgili sormuş onunla ilgili cevap verdim. Konuyu hemen başka yönlere çekmeyin. Ezikliğe bahane aramayın lütfen.

Ayıp ettin konunun adını değiştiririz.
alıntı:
Bence bir Türk takımı olmadığı kesin.Çünkü Türk takımları normalde hiç yapmadığı hataları yapıyo.Buda başarısızlığın en büyük nedenlerinden birisidir.Başka takımlara baktığınızda,o takımlar kendi liglerinde nasılsa öle oynuyor.Neyse bence bu senenin favorisi Barcelona ve Mancester.

Hadi rappier askerlik görevini yapıyor sana ne diyelim?Manchester elendi abicim.Onun grubundan Villarreal ve Benfica çıktı.Tüh tüh tıp çare bulamadı böylelerine
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000