AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Vay anasını sayın seyirciler yine gol yedik!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
archer_elf İletim - 03/02/2006 : 10:55:54
İngiltere 8-Turkiye 0!!Bu sozu spiker bu macta solemişti.Daha unlu sozlerde var.Yine baska bir ingiltere macında spiker'sayın seyirciler mac bitti biz hala gol yiyoruz'emişti.Bunlara bakılınca amma da gelişti futbolumuz.Şimdi yeni aydınlar da geliyor.Boyle giderse sene avrupa kupasındayız kesin.Sizce?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 07/02/2006 : 19:09:47
Fifa'dan 6 maç tarafsız saha veya seyircisiz ve 200 bin frank para cezası geldi.
Bu da ne kadar geliştiğimizin en büyük örneklerinden dimi!?!?.
archer_elf İletim - 05/02/2006 : 18:02:52
Yunanlılardan korkuyorum ben aslında!Oynamadan oyun kazandıkları için onlarla oynanan karsılasmaları yeneceğimizi veya kaybedeceğimizi sansları gosterecek.İnsallah yeneriz.
inter_23 İletim - 04/02/2006 : 18:26:11
Eğer Fatih Terim eskisi gibi hırslı,azimli elindeki mutevazi kadroyu iyi değerlendirirse güzel olur.Elimizdeki kadro genç bir kadro.Nuri Şahin gibileri bulur getirirlerse neden Avrupa şampiyonasına gitmeyelim.Grubumuzda öyle ahım şahım bir takım yok.Bir tek Norveç diğerlerini çok zorlanmadan geçeceğimize inanıyorum...
-eL_Niño- İletim - 03/02/2006 : 17:15:05
eski maçlara göz atınca ben geliştiğimiz kanısıns vardım(tabi gelişme derken müthiş oldu demiyorum ii bir yönetim ile şahlanabilecek bir kadroya sahip olduğmuzdan bahsediyorum)
fatih52 İletim - 03/02/2006 : 13:15:34
Ne gelişmesi arkadaşlar yaa niye dünya kupasına gidemedik o zaman gittikçe dibe batıyoruz siz ne gelişmesinden bahsediyorsunuz.

0.03 Snitz Forums 2000