İngiltere 8-Turkiye 0!!Bu sozu spiker bu macta solemişti.Daha unlu sozlerde var.Yine baska bir ingiltere macında spiker'sayın seyirciler mac bitti biz hala gol yiyoruz'emişti.Bunlara bakılınca amma da gelişti futbolumuz.Şimdi yeni aydınlar da geliyor.Boyle giderse sene avrupa kupasındayız kesin.Sizce?
Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!
Türkiye gelişiyor ama diğer ülkelerde geriliyor Şunu unutmamalıyız ki bir zamanlar rüzgar gibi esen Nijerya, Macaristan, Danimarka, Norveç felan artık yok gibi bişey Onun yanında İtalya, Almanya, Fransa gibi müthiş kadrolar gerilerken Türkiye, Çek Cum., Yunanistan gibi mütevazi kadrolar geliyo
eski maçlara göz atınca ben geliştiğimiz kanısıns vardım(tabi gelişme derken müthiş oldu demiyorum ii bir yönetim ile şahlanabilecek bir kadroya sahip olduğmuzdan bahsediyorum)
Eğer Fatih Terim eskisi gibi hırslı,azimli elindeki mutevazi kadroyu iyi değerlendirirse güzel olur.Elimizdeki kadro genç bir kadro.Nuri Şahin gibileri bulur getirirlerse neden Avrupa şampiyonasına gitmeyelim.Grubumuzda öyle ahım şahım bir takım yok.Bir tek Norveç diğerlerini çok zorlanmadan geçeceğimize inanıyorum...
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Yunanlılardan korkuyorum ben aslında!Oynamadan oyun kazandıkları için onlarla oynanan karsılasmaları yeneceğimizi veya kaybedeceğimizi sansları gosterecek.İnsallah yeneriz.
Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!