AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Vay anasını sayın seyirciler yine gol yedik!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 03/02/2006 :  10:55:54  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İngiltere 8-Turkiye 0!!Bu sozu spiker bu macta solemişti.Daha unlu sozlerde var.Yine baska bir ingiltere macında spiker'sayın seyirciler mac bitti biz hala gol yiyoruz'emişti.Bunlara bakılınca amma da gelişti futbolumuz.Şimdi yeni aydınlar da geliyor.Boyle giderse sene avrupa kupasındayız kesin.Sizce?

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 03/02/2006 :  11:57:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye gelişiyor ama diğer ülkelerde geriliyor
Şunu unutmamalıyız ki bir zamanlar rüzgar gibi esen Nijerya, Macaristan, Danimarka, Norveç felan artık yok gibi bişey
Onun yanında İtalya, Almanya, Fransa gibi müthiş kadrolar gerilerken Türkiye, Çek Cum., Yunanistan gibi mütevazi kadrolar geliyo

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/02/2006 :  13:15:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne gelişmesi arkadaşlar yaa niye dünya kupasına gidemedik o zaman gittikçe dibe batıyoruz siz ne gelişmesinden bahsediyorsunuz.
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 03/02/2006 :  17:15:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eski maçlara göz atınca ben geliştiğimiz kanısıns vardım(tabi gelişme derken müthiş oldu demiyorum ii bir yönetim ile şahlanabilecek bir kadroya sahip olduğmuzdan bahsediyorum)

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 04/02/2006 :  18:26:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer Fatih Terim eskisi gibi hırslı,azimli elindeki mutevazi kadroyu iyi değerlendirirse güzel olur.Elimizdeki kadro genç bir kadro.Nuri Şahin gibileri bulur getirirlerse neden Avrupa şampiyonasına gitmeyelim.Grubumuzda öyle ahım şahım bir takım yok.Bir tek Norveç diğerlerini çok zorlanmadan geçeceğimize inanıyorum...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 05/02/2006 :  18:02:52  Bilgileri Göster  archer_elf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yunanlılardan korkuyorum ben aslında!Oynamadan oyun kazandıkları için onlarla oynanan karsılasmaları yeneceğimizi veya kaybedeceğimizi sansları gosterecek.İnsallah yeneriz.

Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000