Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
RoM3o
İletim - 05/07/2006 : 12:57:18 Evet dünki maçı eminimki hepiniz soluksuz izlediniz vede benim dediğim gibi oldu vede ilk 90 dakika berabere bitti vede uzatma gollerini çok seven italya 2-0 gibi bi farkla turnuvanın en favori takımı denilecek sayılan almanyayı saf dışı bıraktı italyanın taktiği bence müthişti vede uzatmalarda delpiaro yu sokara iyi bi iş yaptı takımını del zirveye taşıdı desek yeridir vede akıllarda şöyle bir soru oluştu acaba portekizde böyle bir süpriz yaparmı bize
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Tony_P@rker
İletim - 06/07/2006 : 10:41:04 Yattı bizim otobüs işi :()
RoM3o
İletim - 06/07/2006 : 01:22:30 Tartışmalara gerek yok kazanan fransa final çoook çekişmeli olacak
fatih52
İletim - 05/07/2006 : 21:49:31 NTV spor servisi, ikinci tur maçlarına kadar bu kupanın en iyi ilk 11'ine seçmişti.Milli formayla çok hırslı oynaması gözden kaçmıcak bir unsur.
HighVoltage
İletim - 05/07/2006 : 21:40:31
alıntı:kabil tarafından yazılan:
ya beckham'a bişey demeye gerek yok ben o adamı futbolcu yerine bile koymam.olsa ne olur olmasa ne olur.işi gücü artistlik yapmak.beckham gidip mankenlik yapsın.
ahahahaha, kesinlikle katılıyorum.Beckham'la ilgili futbola dair hiçbir şey hatırlamıyorum nedense!?Haa, hatırladım; bir maçta penaltı kaçırmıştı.Ayağı kayıp topu gökyüzüne göndermişti :))Ne gülmüştüm ona.Bizim maçlardan birimiydi yav?Türkiye - İngiltere diye hatırlıyorum.
fatih52
İletim - 05/07/2006 : 21:22:36 Herkes Portekizci oldu bee,Portekiz finale çıkarsa otobüs kaldıralım arkadaşlar.:)